o andelki subasic

Andelka Subasic diplomirala je u Zagrebu na Ekonomskom fakultetu, zatim je obavljala managerske funkcije u domeni marketinga, a astrologijom se je počela baviti 1994. godine. Svoja dva zanimanja objedinila je u specijalističkoj grani - poslovna astrologija. Prva astrološka iskustva stjecala je u Švedskoj. Profesionalno se bavi astrološkim savjetovanjem od 2000.

 

Godinama je bila suradnica najpoznatijih magazina i internet portala, gdje je objavljivala poslovne, mjesečne i tjedne astro-prognoze.

 

Odgovarala i na brojna privatna pitanja čitatelja. Prva televizijska iskustva stjecala je u višegodišnjoj suradnji sa RiTv kao urednica i voditeljica prve kontakt astrološke emisije "Zvijezde Znaju Sve" i talk-show ''U dušu''. Gostovala je gotovo na svim televizijskim kanalima za različite aktualne društvene teme.

 

Napisala je i objavila iznimno veliki broj tekstova za časopise, za internet portale, novinske članke, društveno politička i ekonomska predviđanja.

 

Profesionalno pruža savjetodavne astrološke usluge: osobno i poslovno savjetovanje.

 

Višegodišnja je suradnica više hrvatskih magazina i portala. U jesen 2004. godine u suradnji s Narodnim učilištem u Rijeci kreirala je, pokrenula i vodila prve zvanično verificirane programe obrazovanja i usavršavanja za zanimanja astrolog i astrolog savjetnik. Kreirala je i vlastiti On-line tečaj izvrsnosti iz psihološke i poslovne astrologije.

 

Izdala je hit knjigu pod naslovom ''Uzmite sudbinu u svoje ruke'', čiji naslov odražava njezin osobni i profesionalni stav o astrologiji kao ''alatu'' za bolje upravljanje vlastitim životom i poslom.

 

Zahvaljujem vam što ste tu, hvala za svaku vašu lijepu misao u svim godinama iza nas. Volim vam biti na usluzi i učiniti vašu stvarnost lakšom i ljepšom. Vaša Andelka Subasic