3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

KONZULTACIJE

 

KONZULTACIJE - NAJBRŽE, NAJPOVOLJNIJE, DISKRETNO, KONKRETNO, JEDNOSTAVNO !

1. Najbrži, najdiskretniji i najjednostavniji način - vi postavljate konkretna pitanja o vašoj aktualnoj situaciji - telefonske konzultacije. Radnim danima na 060 607 607 ili 060 635 635 možete dobiti osobno Anđelku Subašić . Cijena poziva je 6,99 kn/min iz fiksnih i 8,41 kn/min iz mobilnih mreža.

Operater: Ht d.d., Savska 32, Zagreb, tel 08001234

2. Moguće su on-line konzultacije u unaprijed dogovoreno vrijeme. Plaćanje kreditnom karticom, net bankingom...potom pošaljete kopiju uplate i ODMAH taj dan možemo održati konzultacije -razgovor -savjetovanje.

Upit na 098 257 056 ili e-mail na andelka@andelkasubasic.com .

 3. PRETPLATA na on-line konzultacije: možete se pretplatiti unaprijed po vrlo povoljnoj cijeni za on-line konzultacije. Pet termina po 30 min za svega 500 kn što znači da je jedan termin samo 100kn. Plaćanje unaprijed, Visa ili Mastercard, na početnoj stranici kliknete na A-SHOPP (http://www.andelkasubasic.com/shop.php) i potražite ''Mjesečna pretplata za telefonske konzultacije''.

                     USLUGE KOJIMA MOŽETE DARIVATI DRUGE ILI SEBE :

 

1. OSOBNI GODIŠNJI ASTRO-PLANER (DAN PO DAN):
Crvenom bojom (STOP) ističu se oni dani u mjesecu kada nebih preporučila donošenje važnih odluka, potpisivanje ugovora, satanke i rasprave u kojima ne želite da drugi dominiraju i postignu prednost nad vama....Plavom bojom (KRENI)  su označeni dani kada je preporučljivo planirati sastanke, dogovore, važne sastanke (koje možete vi predložiti i odabrati), potpisivanje važnih dokumenata/ugovora, putovanja, realiziranje ideja, zamisli, prezentacije, slaviti nešto, obaviti ili započeti ono što želite da ide lako, glatko......

Cijena: 370 kn....

IZRAĐUJE SE NA OSNOVU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA O ROĐENJU...VRLO KORISNA POMOĆ U PLANIRANJU...DOBIJETE IH E- MAILOM.. Vaši upiti na e-mail: andelka@andelkasubasic.com

 

2.   Natalna karta i osobni horoskop za Vaše dijete (do 16 godina) by Anđelka Subašić

Cijena: 320 kn

 Vaše dijete uvijek će biti velika zvijezda u Vašem životu. Osobni horoskop za dijete daje uvid u potencijale koje dijete treba razvijati i nedostatke koje može unaprijediti. Tako vi kao roditelji pomognete svojoj maloj zvijezdi da u životu zasja punim sjajem.

  • Analiza sadržava: opis karaktera djeteta, njezin odnos s okolinom (mama, tata, obitelj, prijatelji, partner, autoriteti...), potencijali koje dijete treba razvijati te nedostaci na kojima treba raditi, uz konkretne preporuke i savjete

3.   Ljubavni horoskop za par by Anđelka Subašić  

 Cijena: 700 kn...plus poklon e-knjiga ''Uzmite sudbinu u svoje ruke''

  • Pismena analiza horoskopa Vas i Vašeg partnera
  • 30 minuta dodatnih on-line konzultacija sa astrologinjom prema dogovoru

Kakva je kompatibilnost Vas i Vašeg partnera?  Ljubavni horoskop para sadrži usporednu analizu karaktera dviju osoba (stalna veza, brak, ljubavna avantura, simpatija..), vaše zajedničke potencijale i mogućnosti, moguće prepreke i probleme u odnosu i mogućnosti da se oni unaprijede i poboljšaju. Naravno Vaše odluke su uvijek u Vašim rukama. 

4.   Osobni horoskop i godišnja prognoza by Anđelka Subašić - sada 540 kn

plus poklon e-knjiga ''Uzmite sudbinu u svoje ruke''

 Pisana analiza horoskopa. Dodatno 30 min on-line konzultacija sa astrologinjom prema dogovoru

Potrebni su vaši podaci: ime i prezime, mjesto, datum, godina i sat rođenja te specifična pitanja koja Vas zanimaju. Najprije ćete na mail dobiti pisanu analizu te nakon toga slijede on-line konzultacije na kojima možete pitati dodatno sve što Vas dodatno zanima. 

Osobni horoskop sadrži analizu karaktera, odnos s okolinom (obitelji, partnerima, autoritetima..), potencijali koje treba razvijati te nedostaci na kojima treba raditi, uz konkretne preporuke i savjete. Godišnja prognoza sadrži predviđanja u periodu za godinu dana unaprijed na najvažnijim životnim područjima (zdravlje, obitelj, ljubav, posao) uz konkretne odgovore na sva Vaša specifična pitanja. 

5.   Poslovni horoskop i prognoza za Vašu trvrtku by Anđelka Subašić

Cijena: po ponudi

  • Pismeno detaljna analiza poslovnog horoskopa za tvrtku
  • 2h osobnih konzultacija (uživo/telefon/Skype) sa astrologinjom prema dogovoru

Većina pitanja vlasnika ili managera odnosi se na egzistenciju tvrtke: progres, krizni periodi, promjene rukovodećeg kadra, investicijski rizici, budućnost ključnog branda, odnosi s institucijama (porezna uprava, državne institucije..), eventualna mogućnost bankrota i sl. Metodama poslovne astrologije može se analizirati i unaprijediti najbolja poslovna strategija tvrtke, strategija upravljanja, definirati i opisati probleme u poslovanju i organizaciji tvrtke, usmjeriti razvoj i potencijale, unaprijediti ljudske resurse, korporativnu kulturu i dr. Uz pomoć poslovne astrologije pogled prema zvijezdama neće Vam donijeti samo sanjarenje o poslovnom uspjehu nego uvid u to kada, kako i zašto povući najbolji poslovni potez koji će Vam donijeti željene rezultate.   Kao što i sami znate u poslovanju nije uvijek samo bitno donijeti pravu odluku, već donijeti pravu odluku u pravo vrijeme, a metode poslovne astrologije, kojima se godinama koriste mnoge uspješne svjetske korporacije, dat će Vam uvid upravo u to kada je pravo vrijeme za pravu odluku. 

 

OBAVEZNI PODACI
Za svaku od navedenih analiza su: datum, godi
na, vrijeme (sat i minute) rođenja, mjesto rođenja (navesti veći grad) i državu osobe za koju naručujete analizu, kao i svih osoba s kojima tražite usporednu analizu. 
Uz svaku analizu prilažemo i grafički prikaz horoskopa pojedine osobe.

                Za TVRTKE i MANAGERE nudimo mogućnost POSLOVNIH KONZULTACIJA:

- koja će vam dati važna poslovna saznanja i potencijale
- odrediti vaše ključne faktore vašeg poslovnog uspjeha

Osim pismene analize (mailom) možete s Anđelkom Subašić u dvosatnom telefonskom razgovoru dobiti odgovore na sva vaša pitanja i diskutirati vaše planove i aktualnu situaciju.

1. Profil tvrtke i managera. Cijena po ponudi.

2. Mjesečne konzultacije (tekući čimbenici koji utjeću na vaš business u idućih mjesec dana; kratkoročni planovi). Cijena po ponudi. 

3. Godišnje konzultacije (godišnji osvrt na posao. Smjer u kojem ići. Što ekspandirati, a što reducirati? Periodi u kojima možete imati najbolje prilike i najbolju efikasnost). Cijena po ponudi. 

4. Timski /Partnerski odnosi - kako izgraditi (i s kim) bolje odnose, a time i produktivnost tj profitabilnost (kao tim ili kao partneri). Cijena po ponudi.

5. Timing tj kada - otvaranje nove poslovne lokacije. Marketinške kampanje/akcije. Prodaje. Kupnja. Investicije. Kada izbjegavati rizike. Cijena po ponudi. 

6. Promjena lokacije - preseljenje (gdje biste bili sretniji, uspješniji, kreativniji, zadovoljniji. Putovanja - koje vrste i u kojem smjeru - države, gradovi). Cijena po ponudi. 

 E-mail: andelka@andelkasubasic.com
 Tel: +385 98 257 056


 


 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion