2.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

KONZULTACIJE

 

KONZULTACIJE možete dobiti vrlo brzo i jednostavno - provjerite !

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji (telefon, internet, Skype, Facebook, Instagram itd) savjete i konzultacije možete dobiti na nekoliko načina.

1. Najbrži, najdiskretniji i najjednostavniji način - vi postavljate konkretna pitanja o vašoj aktualnoj situaciji - telefonske konzultacije. Radnim danima na 060 607 607 ili 060 635 635 možete dobiti osobno Anđelku Subašić . Cijena poziva je 6,99 kn/min iz fiksnih i 8,41 kn/min iz mobilnih mreža.

Operater: Ht d.d., Savska 32, Zagreb, tel 08001234

2. Moguće su direktne konzultacije putem Skype/Facebook ili telefona u unaprijed dogovoreno vrijeme. Plaćanje kreditnom karticom, net bankingom, poštanskom uplatom...mailom potom pošaljete kopiju uplate i ODMAH taj dan možemo održati konzultacije/razgovor/savjetovanje.

Za konzultacije nazovite 098 257 056 ili pošaljite e-mail na andelka@andelkasubasic.com .

 4. VELIKA POGODNOST - PRETPLATA na usmene konzultacije: možete se pretplatiti unaprijed po vrlo povoljnoj cijeni za usmene konzultacije putem telefona ili mobitela. Pet termina po 30 min za svega 500 kn što znači da je jedan termin samo 100kn. Plaćanje unaprijed, Visa ili Mastercard, na početnoj stranici kliknete na A-SHOPP (http://www.andelkasubasic.com/shop.php) i potražite ''Mjesečna pretplata za telefonske konzultacije''.

                     PISANI OBLICI USLUGA KOJIMA MOŽETE DARIVATI DRUGE ILI SEBE :

 

OSOBNI GODIŠNJI ASTRO-PLANER (DAN PO DAN):
Crvenom bojom (STOP) ističu se oni dani u mjesecu kada nebih preporučila donošenje važnih odluka, potpisivanje ugovora, satanke i rasprave u kojima ne želite da drugi dominiraju i postignu prednost nad vama....Plavom bojom (KRENI)  su označeni dani kada je preporučljivo planirati sastanke, dogovore, važne sastanke (koje možete vi predložiti i odabrati), potpisivanje važnih dokumenata/ugovora, putovanja, realiziranje ideja, zamisli, prezentacije, slaviti nešto, obaviti ili započeti ono što želite da ide lako, glatko......

Cijena: 370 kn....

IZRAĐUJE SE NA OSNOVU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA O ROĐENJU...VRLO KORISNA POMOĆ U PLANIRANJU...DOBIJETE IH E- MAILOM.. Vaši upiti na e-mail: andelka@andelkasubasic.com

 

1.   Natalna karta i osobni horoskop za Vaše dijete (do 16 godina) by Anđelka Subašić  - sada 210 kn

Vaše dijete uvijek će biti velika zvijezda u Vašem životu, ali najpoznatija hrvatska astrologinja Anđelka Subašić zna i što su zvijezde zapisale da će se događati u životu Vašeg djeteta. Napravite natalnu kartu i osobni horoskop za svoje dijete, saznajte i Vi potencijale koje dijete treba razvijati i nedostatke koje može unaprijediti te tako pomozite svojoj maloj zvijezdi da u životu zasja punim sjajem.

Što sve ovaj poklon uključuje?

 • Izrada natalne karte i osobnog horoskopa za dijete
 • Natalnu kartu i horoskop izrađuje osobno Anđelka Subašić
 • Natalna karta sadržava: opis karaktera djeteta, njezin odnos s okolinom (mama, tata, obitelj, prijatelji, partner, autoriteti...), potencijali koje dijete treba razvijati te nedostaci na kojima treba raditi, uz konkretne preporuke i savjete

Kontaktirajte Anđelku Subašić i pošaljite joj detaljne informacije o djetetu: ime i prezime, mjesto, datum, godina i sat rođenja te eventualno neka pitanja koja Vas posebno zanimaju. Kroz cca 2 tjedna na mail ćete dobiti natalnu kartu Vašeg djeteta i njenu detaljnu analizu koja će sadržavati: opis karaktera djeteta, njezin odnos s okolinom (mama, tata, obitelj, prijatelji, partner, autoriteti...), potencijali koje dijete treba razvijati te nedostaci na kojima treba raditi, uz konkretne preporuke i savjete u kojem smjeru dijete treba usmjeravati u životu. Natalna karta je na neki način astrološki otisak prsta djeteta i o onome što je zapisano u njoj u velikoj mjeri ovisi što će se s djetetom događati u životu. Naravno, odluka što će u životu učiniti je uvijek samo njegova (ok, ok i pomalo Vaša :), zato shvatite tumačenje natalne karte kao mali prozor u prošlost, sadašnjost i budućnost, tj. kao putokaz koji će mu pomoći da sazna kojim putem će najbrže i najlakše stići do cilja na svom životnom putovanju. Želimo mu sretan put i nasmiješene zvijezde. :)

Natalna karta djeteta predstavlja specifičnu vrstu rodnog lista pomoću koje se može izčitati kako pojedina osoba doživljava sebe i svijet oko sebe, kakve su njene mogućnosti i potencijali razvoja i određuje osobu kroz cijeli život. Ona govori kakva će biti njena energija, za što će osoba biti više, a za što manje talentirana, govori kako će reagirati i osjećati se u vezi onoga što se bude događalo oko nje. Što god se događalo s nama, kakve god odluke donosili, željeli to ili ne, u velikoj mjeri ovisi upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti. Naravno Vaše odluke i sudbina su uvijek u Vašim rukama, ali znanje o tome što je zapisano u Vašoj natalnoj karti pomoći će Vam da sudbinu malo pogurate. :) 

2.   Ljubavni horoskop za par by Anđelka Subašić - sada 700 kn  

plus poklon e-knjiga ''Uzmite sudbinu u svoje ruke''

Da li ćete se udati za Marka, Peru, Anu ili Ivanu? Nalazite se u ljubavnom trokutu, četverokuti ili stojite u točki? Bez obzira da li ste u vezi ili ste bez-veze ;), najpoznatija hrvatska astrologinja Anđelka Subašić dat će Vam odgovore na sve Vaše ljubavne dileme i sheme te konačno otkriti da li Vam se u ljubavi zvijezde smiješe ili rikavaju od smijeha ;).

Što sve ovaj poklon uključuje?

 • Izrada ljubavnog horoskopa za Vas i partnera
 • Horoskop izrađuje osobno Anđelka Subašić
 • Pismena analiza horoskopa Vas i Vašeg partnera
 • 1h osobnih konzultacija (telefon/Skype) sa astrologinjom prema dogovoru

Kontaktirajte Anđelku Subašić i pošaljite joj Vaše i partnerove podatke na mail: imena i prezimena, mjesto, datum, godina i sat rođenja za oboje, te pitanja koja Vas posebno zanimaju. Najprije ćete na mail dobiti pismeno detaljnu analizu za Vas i partnera te nakon toga slijede osobne konzultacije (telefon, Skype) s njom kada možete pitati sve što ste oduvijek želji znati o Vašem ljubavnom životu. Bez obzira zanima li Vas da li dečko kojeg ste upoznali prošlu subotu na tulumu ima potencijala, da li će se Vaš odnos razviti u kvalitetnu vezu ili ne? Kakva je usklađenost Vas i Vašeg partnera? Postoji li mogućnost za brak i djecu ili je bolje bježati glavom bez obzira? Kako se ponašate u ljubavnim vezama? A u seksu? Kakav je Vaš brak? Partner? Hoće li Vaš brak nastupiti rano ili kasno? Sa mlađim ili starijim partnerom? 

A što je sa tajnim vezama, preljubima, razvodima... Uf, kad je u pitanju ljubav svi imamo bezbroj pitanja... a Anđelka Subašić konačno na njih ima i odgovore. ♥

Što je uopće ljubavni horoskop za par?

Ljubavni horoskop para sadrži usporednu analizu karaktera dviju osoba (stalna veza, brak, ljubavna avantura, simpatija..), vaše zajedničke potencijale i mogućnosti, moguće prepreke i probleme u odnosu i mogućnosti da se oni unaprijede i poboljšaju. Naravno Vaše odluke i sudbina su uvijek u Vašim rukama, ali znanje o tome što je zapisano u Vašem zajedničkom horoskopu može Vam pomoći da malo pogurate sudbinu, a i partnera :).

3.   Osobni horoskop i godišnja prognoza by Anđelka Subašić - sada 540 kn

plus poklon e-knjiga ''Uzmite sudbinu u svoje ruke''

 Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda! Ne budi skroman. Ne boj se svojih ciljeva. Nemoj ići za ciljevima za koje znaš da ćeš ih ostvariti. Ciljaj mjesec, jer čak i ako ga promašiš, završit ćeš među zvijezdama. Kako da Vam put do zvijezda bude što manje trnovit, a što više bajkovit otkrit će Vam najpoznatija hrvatska astrološka zvijezda Anđelka Subašić.

Što sve ovaj poklon uključuje?

 • Izrada osobnog horoskopa i godišnje prognoze za slavljenika
 • Godišnji horoskop i prognozu izrađuje osobno Anđelka Subašić
 • Pismena detaljna analiza horoskopa
 • 1/2 sata osobnih konzultacija (telefon/Skype) sa astrologinjom prema dogovoru

Kontaktirajte  Anđelku Subašić i pošaljite joj svoje podatke na mail: ime i prezime, mjesto, datum, godina i sat rođenja te specifična pitanja koja Vas zanimaju. Najprije ćete na mail dobiti pismeno detaljnu analizu Vašeg horoskopa te nakon toga slijede osobne konzultacije uživo s njom na kojima je možete pitati sve što Vas zanima o Vama i Vašoj budućnosti. Mi već znamo da Vas sigurno čeka svijetla budućnost, ali Anđelka Subašić zna i kojim putem je najbolje krenuti kako bi Vam zvijezde obasjale i pokazale pravi put. 

Koliko dugo traje izrada osobnog horoskopa i godišnje prognoze?

Izrada osobnog horoskopa i godišnje prognoze traje cca 2 tjedna.

Što sve uključuje godišnji horoskop i prognoza?

Osobni horoskop sadrži detaljnu analizu karaktera osobe, njezin odnos s okolinom (obitelji, partnerima, autoritetima..), potencijali koje osoba treba razvijati te nedostaci na kojima treba raditi, uz konkretne preporuke i savjete. Godišnja prognoza sadrži predviđanja u periodu za godinu dana unaprijed na najvažnijim životnim područjima (zdravlje, obitelj, ljubav, posao) uz konkretne odgovore na sva Vaša specifična pitanja. 

4.   Poslovni horoskop i prognoza za Vašu trvrtku by Anđelka Subašić

 1. Cijena po ponudi

Kako na burzi zaraditi milijune, što kupiti, a što prodati, na koje tržište izaći s novim brandom, a koja tržišta izbjegavati? Kako da Vam put do zvjezdanog uspjeha bude što manje trnovit, a što više bajkovit otkrit će Vam najpoznatija hrvatska astrološka zvijezda Anđelka Subašić. Iako ćemo Vam rado izdati R1 račun, ovaj poklon nikako nije trošak već investicija u tvrtku koja će Vam se višestruko isplatiti.

Što sve ovaj poklon uključuje?

 • Izrada poslovnog horoskopa za tvrtku
 • Poslovni horoskop i prognozu za Vašu tvrtku izrađuje osobno Anđelka Subašić kojoj je uska specijalnost poslovna astrologija
 • Pismeno detaljna analiza poslovnog horoskopa za tvrtku
 • 2h osobnih konzultacija (uživo/telefon/Skype) sa astrologinjom prema dogovoru

Kontaktirajte  Anđelku Subašić i pošaljite joj podatke o tvrtci: naziv tvrtke, OIB, MB, mjesto, datum, godina, sat osnutka te specifična pitanja koja Vas zanimaju. Najprije ćete na mail dobiti pismeno detaljnu analizu Vaše tvrtke te nakon toga slijede osobne konzultacije s njom na kojima je možete pitati sve što Vas zanima o budućnosti tvrtke. Većina pitanja vlasnika ili managera odnosi se na egzistenciju tvrtke: progres, krizni periodi, promjene rukovodećeg kadra, investicijski rizici, budućnost ključnog branda, odnosi s institucijama (porezna uprava, državne institucije..), eventualna mogućnost bankrota i sl. Metodama poslovne astrologije može se analizirati i unaprijediti najbolja poslovna strategija tvrtke, strategija upravljanja, definirati i opisati probleme u poslovanju i organizaciji tvrtke, usmjeriti razvoj i potencijale, unaprijediti ljudske resurse, korporativnu kulturu i dr. Uz pomoć poslovne astrologije pogled prema zvijezdama neće Vam donijeti samo sanjarenje o poslovnom uspjehu nego uvid u to kada, kako i zašto povući najbolji poslovni potez koji će Vam donijeti željene rezultate.   

Koliko dugo traje izrada poslovnog horoskopa?

Izrada poslovnog horoskopa i prognoze za tvrtku traje cca 2 tjedna.

Što sve uključuje poslovni horoskop i prognoza za tvrtku?

Poslovni horoskop dat će Vam uvid u važna poslovna saznanja, potencijale i nedostatke tvrtke te odrediti ključne faktore Vašeg poslovnog uspjeha. Uz pomoć poslovne astrologije mogu se definirati specifični, konkretni datumi kao točke prekretnice te identificirati sektori tržišta koji će rasti i koji će padati, što su jako korisni inputi poglavito ako se koriste u kombinaciji s uobičajenim poslovnim analizama. Kao što i sami znate u poslovanju nije uvijek samo bitno donijeti pravu odluku, već donijeti pravu odluku u pravo vrijeme, a metode poslovne astrologije, kojim se godinama koriste mnoge uspješne svjetske korporacije, dat će Vam uvid upravo u to kada je pravo vrijeme za pravu odluku. 

 

5. KONKRETNA PITANJA
 možete naručiti odgovor na konkretno pojedinačno pitanje
Ako ne želite naručiti osobni horoskop i nemate vremena i mogućnosti nazvati na jedan od telefona za konkretan odgovor na jedno jednostavno osobno pitanje koje vas trenutno muči, možete ga postaviti e-mailom i dobiti odgovor e-mailom.
Imate osobno pitanje i tražite odgovor, a ne želite cijeli osobni horoskop. Potrebno je da ukratko opišete vašu situaciju i postavite konkretno pitanje, npr - planiram putovanje 10 ožujka, da li će sve biti u redu? ili - za kada zakazati sastanak sa šefom u svezi moje plaće/premještaja i sl? ili - Da li ću pronaći ljubav i kada?
Cijena samo - samo 194 kn

 
OBAVEZNI PODACI

Za svaku od navedenih analiza su: datum, godi
na, vrijeme (sat i minute) rođenja, mjesto rođenja (navesti veći grad) i državu osobe za koju naručujete analizu, kao i svih osoba s kojima tražite usporednu analizu.

Uz svaku analizu prilažemo i grafički prikaz horoskopa pojedine osobe.

                Za TVRTKE i MANAGERE nudimo mogućnost POSLOVNIH KONZULTACIJA:

- koja će vam dati važna poslovna saznanja i potencijale
- odrediti vaše ključne faktore vašeg poslovnog uspjeha

Osim pismene analize (mailom) možete s Anđelkom Subašić u dvosatnom telefonskom razgovoru dobiti odgovore na sva vaša pitanja i diskutirati vaše planove i aktualnu situaciju.

1. Profil tvrtke i managera. Cijena po ponudi.

2. Mjesečne konzultacije (tekući čimbenici koji utjeću na vaš business u idućih mjesec dana; kratkoročni planovi). Cijena po ponudi. 

3. Godišnje konzultacije (godišnji osvrt na posao. Smjer u kojem ići. Što ekspandirati, a što reducirati? Periodi u kojima možete imati najbolje prilike i najbolju efikasnost). Cijena po ponudi. 

4. Timski /Partnerski odnosi - kako izgraditi (i s kim) bolje odnose, a time i produktivnost tj profitabilnost (kao tim ili kao partneri). Cijena po ponudi.

5. Timing tj kada - otvaranje nove poslovne lokacije. Marketinške kampanje/akcije. Prodaje. Kupnja. Investicije. Kada izbjegavati rizike. Cijena po ponudi. 

6. Promjena lokacije - preseljenje (gdje biste bili sretniji, uspješniji, kreativniji, zadovoljniji. Putovanja - koje vrste i u kojem smjeru - države, gradovi). Cijena po ponudi. 

 E-mail: andelka@andelkasubasic.com
 Tel: +385 98 257 056


 


 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion