6.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

PUBLIKACIJE

 

 

 

 

 

 

KNJIGA ''UZMITE SUDBINU U SVOJE RUKE

 (u PDF formatu)

INFO: 098 257 056 ili andelka@andelkasubasic.com

Osjećate li da planeti utječu na vas? Znate li da možete upravljati svojim životom na sasvim drugačiji način?

 

Anđelka Subašić, autorica knjige Uzmite sudbinu u svoje ruke, eminentna je hrvatska astrologinja koja savjetuje mnoge obične i poznate osobe i pomaže im da prepoznaju svoje potencijale i hrabro ih iskoriste. Sada to čini i ovom knjigom – pokazuje kako osnovna znanja iz astrologije i psihologije te njihova primjena u svakodnevnom životu mogu biti korisni za podizanje svijesti o sebi i svojim mogućnostima.

U ovoj jedinstvenoj knjizi otkrijte kako planeti utječu na vaša ključna životna razdoblja. Naučite prepoznati te planetarne utjecaje, bilo da su pozitivni ili negativni. A kada ih postanete svjesni, tada ćete ih moći iskoristiti na najbolji mogući način i – unatoč okolnostima- potpuno upravljati svojim životom! Konkretnim savjetima, temeljenim na godinama praktičnog iskustva u radu sa ljudima, Anđelka Subašić pomoći će svakom čitatelju da pronađe pravi savjet za sebe, koji će ga potaknuti da pozitivno razmišlja i riješi svoj problem.

 

Pronađite odgovore na pitanja poput:

-         Kako planeti utječu na ljubav i posao?

-         Kako donijeti pravilnu odluku?

-         Kada je najbolje vrijeme ze novi posao?

-         Kako prevladati krizu srednjih godina?

 

Evo što su o knjizi i autorici rekli:

 

JOSIPA LISAC

''Dojam koji ostavlja Anđelka Šubašić, doista je fascinantan. Staložena, mirna, bez previše izgovorenih riječi, tihog glasa. Pogled joj je otvoren, izravan i topao. Kroz  kontakte i razgovore, svojim samopouzdanjem i suosjećanjem, daje nam potpunu slobodu da se usredotočimo na sebe, te na određena pitanja, ponekad, i sami pronađemo potrebne odgovore.

Astrologija je, kako govori Anđelka Šubašić, puno šira lepeza spoznaja i djelovanja, nego što se to prikazuje.

Osvjestiti svoje vrline i mane. Graditi svoju osobnost i razvijati svoj identitet......Zar to nije filozofija života.

 

Dr SANJA JANOVIĆ, psihijatar

''Ako je zadatak čovjeka da u svom životu bude slobodan da voli i radi, onda će nas ova poglavlja uistinu osloboditi. U moru tuge ne vidi se obale, a u ovom grupnom trenutku doista nam treba jasnoća i kristalnost, misaoni zlatni rez. Astrologinja Anđelka Subašić je visprena, humoristična, kada treba ironična, suštinski  empatična, jednom riječju – ljudska.''

 

ANAMARIJA KRONAST, novinarka

'' Ovo je idealna knjiga za 'astro-početnike' i sjajan savjetnik za sve ostale''

 

DOLORES JURETIĆ, novinarka Novog lista

''Zakon svemira kaže da za sve postoji vrijeme pa tako i " vrijeme za  sjetvu i vrijeme za žetvu". Ova knjiga dokazuje da je sada "vrijeme žetve" za sve ono što je kao astrologinja Anđelka Subašić posijala, prije svega, pomažući ljudima. U radnom satžu bilježi gotovo dva desetljeća strpljenja za svaki ljudski problem koji je tražio rješenje. Ili olakšanje. Pri tom pomaganju njoj su,pak, pomagale zvijezde. Svi smo mi te zvijezde imali i imamo ih na raspolaganju, ali jedno ih ona zna pročitatit kako treba. I prenjeti nam njihovu poruku. Ako želimo proširiti svoja znanja ova knjiga pruža mnogo onome tko želi astrologiju učiniti svojim novim - prijateljem. I s tim novim znanjem pomoći u nekom trenutku nekom svom prijatelju...a on nekom drugom... I tako svijet postaje ljepše mjesto. Hvala autorici što nam je približila zvijezde. '' 

 Narudžbe i informacije na e-mail: andelka@andelkasubasic.com ili na tel 098 257 056 ili kreditna kartica, (kliknite na A-SHOPP).

Cijena samo 50,00 kn (plus trošak dostave) uz posvetu autorice.

 

Informacije:
Tel: 051 337 703, Mob: 098 257 056,

     e-mail: andelka@andelkasubasic.com


 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion