1.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

URAN U OVNU

Autor: Romana Horvat

Tijekom jutra 28.5.2010. g., dok je većina nas spavala dubokim snom, Uran je iz Riba ušetao u znak Ovna. Njegova uvertira u Ovnu trajat će do 14.8.2010. g., kada će se ponovno vratiti u znak Riba i 11.3.2011. g. završiti još jedan Uranov ciklus.

Uranova uvertira u znak Ovna najavit će novi Uranov ciklus. Naime, Uran se u svakom horoskopskom znaku zadrži približno sedam godina, tako da su mu potrebne oko 84 godine da bi obišao dvanaest horoskopskih znakova, odnosno cijeli zodijak. Nakon uvertire, od 12.3.2011. g. ponovnim ulaskom Urana u znak Ovna započinje njegov novi ciklus. U znaku Ovna zadržat će se sve do 15.5.2018. g..

Što možemo očekivati na osobnom planu od Urana u Ovnu?
Uran u Ovnu je ponovno na početku svoga ciklusa i kao veliki individualista i buntovnik htjet će promijeniti stare i istrošene životne obrasce težeći nečemu novom, originalnom i konstruktivnom. Osobni natalni horoskop definirat će koja će to životna područja biti, a osobna spremnost prihvaćanja promjena bit će svakom od nas skala vlastite razine stresa.

Kad govorimo o globalnom djelovanju Urana iz znaka Ovna, dobro bi bilo podsjetiti se vremena kad je Uran prethodni put bio u znaku Ovna. To je bilo vrijeme od 1.4.1927. g. do 4.11.1927. g., potom od 14.1.1928. g. do 6.6.1934.g. te od 11.10.1934.g. do 27.3.1935. g..
Iščitavajući ova vremenska razdoblja prisjećamo se povijesnih činjenica koje opisuju vrijeme nastanka Trećeg Rajha i pokušaja Njemačkog stvaranja novog svjetskog poretka, stvaranja novog vođe Hitlera kao i ideja o arijevskom podrijetlu. Bilo je to vrijeme naoružavanja, razvoja oružja i vrijeme velikog razvoja zrakoplovstva. Sjetimo se i svih tadašnjih pokusa rađenih u svrhu genetskih istraživanja....

Uran u Ovnu su munje, energija, nuklearna energija, eksplozije, požari, erupcije, nova oružja, robotika, lasersko naoružanje, nove vrste letjelica, letovi u svemir, otkrića novih svjetova, zveckanja oružjem....

Kao što sve u životu ima dva kraja, tako i Uran u Ovnu može biti iskoristiv s pozitivnom, ali i s negativnom svrhom. Kada govorimo o globalnom planu, njegova primjena kao i posljedice te primjene uvelike će ovisiti o tome kakav je čovjek koji ima ovlasti donositi odluke koje su od globalne važnosti.

Povratak na prethodnu stranicu.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion