1.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

RIBE

Autor: Anđelka Subašić

 RIBE

POSAO – u 2022 godini mnogi od vas osjećati će prisutnost sreće u poslu. Moguć je veliki napredak. Najviše sreće u poslu imati će Ribe koje rade u obrazovanju, pravu, svećenstvu, skrbi za ljude, ljudskim pravima, sa inozemstvom, u izdavaštvu, na filmu i televiziji. Možete lako i brzo napredovati u materijalnom i duhovnom smislu. Posao će uključivati putovanja i pokretanje novih ideja. Autoriteti će vam biti naklonjeni i uvažiti će vaše molbe i zahtjeve da napredujete i ostvarite vaš profesionalni cilj. Posebno će vam dobro ići ako vaš cilj uključuje i viši cilj i dobrobit drugih ljudi. Zato se samo pokrenite i energiju usmjerite konstruktivno. Obavezno naučite nešto novo, usavršite vaše znanje, učite strane jezike jer će vam trebati. Inozemstvo je otvoreno za vas bilo da samo poslujete sa strancima ili da se preselite u inozemstvo. Imate li sudske procese možete ih sretno okončati, ali pod uvjetom da je to što tražite pravedno.

LJUBAV – ljubav je veliki fokus i velika potreba da budete voljeni i da volite. Za neke je to nova ljubav koja će se jako brzo razvijati, od prvog trenutka prepoznati. Drugi će u zarukama ili sa vjenčanjem proživjeti trenutke svog života i okruniti ljubav, uz veliki zanos. Puno je optimizma, a za dio vas koji ste rođeni od 2-11.3. puno je iluzija koje se mogu raspršiti poput mjehurića sapunice. Ožujak, travanj i svibanj vaši su najromantičniji mjeseci u 2022 godini. Dajte sve od sebe da potpuno uživate. Budite kreativni u odijevanju i vašem stilu. Kreativni budite i u odnosu sa partnerom.

 

SAVJET – budite u sedmom nebu, ali nemojte liti suze ako ne bude sve idealno, kako ste vi zamislili.

 

 

 ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion