6.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

RIBE

Autor: Anđelka Subašić

 RIBE

POSAO – potrebno je posao sagledati više racionalno nego emocionalno. U prvoj polovici 2021 godine preporučuje vam se posao iz ''sjene'', iz drugog plana. Napredovanje je moguće u ljetnim mjesecima ako ste rođeni 19 i 20.02. Možete tada dobiti posao ako ga nemate ili na sadašnjem poslu dobiti bolje uvjete. Najvažnije je da budete kreativni i strpljivi. Radite li u zdravstvu ili sa ljudima kojima je potrebna pomoć, tada malo budite na distanci kako vas posao ne bi iscrpljivao. Ako radite vizualno kreativan posao i rođeni ste 9-15.03 tada ćete imati iznimne rezultate zbog važe savršene inspiracije.

LJUBAV – stavite sebe na ravnopravan nivo u odnosu sa partnerom, ako imate partnera. To je važno u ljubavi jer ljubav se dijeli a ne žrtvuje. Biti ćete u 2021 vrlo romantični. To znači da vas je lako osvojiti na prvu. Zato je dobro da ne pokažete odmah da vam se netko sviđa, već budite tajanstveni. Vama koji ste već duže vrijeme u braku malo je postalo monotono i priželjkujete da vam partner priređuje iznenađenja. Ako to partner ne učini može se dogoditi da netko drugi ostvari vaše želje i eto afere. Sve je za ljude, zar ne?

ZDRAVLJE – nježno tretirajte vaše tijelo: blagi okusi hrane, dovoljno tekućine, redovita njega kože i kose. Razgovarajte sa osobom od povjerenja kada vas nešto muči, jer tako ćete se riješiti zabrinutosti ili straha. Dovoljno noćnog sna vama je doista potrebno za zdravlje.

 

 ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2021. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion