3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

VODENJAK

Autor: Anđelka Subašić

 

 VODENJAK

POSAO – planet Saturn u vašem znaku poput svjetionika pokazuje vam pravi put i pokazuje vam stijene koje mogu biti opasne. Zato se trebate orijentirati i usmjeravati prema Saturnovim načelima: poštivati ograničenja i autoritete svih vrsta, biti iskren prema sebi i drugima, dobro i savjesno pripremiti svaki poslovni korak i surađivati samo sa dobro provjerenim poslovnim partnerima. Kada vam budu nudili višu funkciju na poslu trebate dobro promisliti prije nego je prihvatite jer u sebi sadrži veliku odgovornost (za koju ste vjerojatno spremni) ali i niz poslova koji nisu kreativni niti su vama privlačni. Neki od vas će osjećati nedostatak hrabrosti za izazove, ali podrška osoba od povjerenja pomoći će vam da se usudite prihvatiti ponudu koja vas vodi u budućnost, pogotovu vas koji ste rođeni u periodu 31.1-12.2. Najbolje poslovno razdoblje imate od veljače do svibnja 2022 – iskoristite ga.  

LJUBAV – prolazak Jupitera znakom Vodenjaka ostavio je traga u vašem ljubavnom životu tako da je probudio vaš životni optimizam i želju da uživate u ljubavi. Ljubavna veza koju ste započeli u zadnjih godinu dana ima potencijal da postane ozbiljnija nego što još uvijek mislite. Od početka ste u njoj uživali više zbog vlastitog zadovoljstva a sada u 2022 godini počinjete dublje upoznavati osobu. Zato ćete prepoznati u toj osobi ono što je potrebno za vašu sreću i za vaše povjerenje. Vi koji niste u zadnje vrijeme ljubavnom odnosu pridavali pažnju sigurno ćete osjetiti posljedice u obliku usamljenosti. Vrijeme je da se trgnete i ponovno ljubite i volite.

SAVJET – Život brzo prolazi i nema reprizu – zato uživajte u njegovim darovima.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion