5.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

VODENJAK

Autor: Anđelka Subašić

 

 VODENJAK

POSAO – vežite se – polijećete. Tako bi se mogao opisati potencijalni poslovni uzlet. Važi za vas koji tražite posao, za vas koji radite za druge i za vas koji radite za sebe. Najvažnije je odrediti svoje poslovne želje i definirati ciljeva. Da, ne zaboravite na akciju, jer sve ovisi o količini vaše akcije. Gdje kod pokucate na vrata ona će vam se otvoriti. Drugi ljudi koji vam mogu pomoći, spremni su vam je dati. Ako ste rođeni 20.1.- 3.2 imate malo više nesigurnosti koje skrivate prema vani. Ako ste poslovno iskusni tada ćete biti nagrađeni za sve dosadašnje poslovne napore. Moguća su javna priznanja i poslovne ponude ''koje se ne odbijaju''.

LJUBAV – ako ste u znaku i u podznaku Vodenjak tada će vas ljubav stići ma gdje se sakrili. Najvjerojatnije će se dogoditi na nekom glamuroznom mjestu, gdje volite ići ili će vas pronaći na poslu. To je u neku ruku životna priča, vrijedna vas i vaših ljubavnih očekivanja. To je važno znati kako ne biste sa svojim hladnim stavom odbili osobu. Vama Vodenjacima koji ste u ozbiljnoj vezi predstoji onaj finalni korak. On može biti potaknut trudnoćom ali je logičan slijed događaja. Radujte se. Vama koji ste u braku može ponovno roda pokucati na vrata.

ZDRAVLE – vi ste uvijek u trendu sa preventivom, sa efikasnim dijetama. Zdravlje vam je važno. Preporučuje se redovita kontrola kod stomatologa jer Saturn u vašem znaku stavlja važnost zubi na prvo mjesto. Kako bismo moderno rekli – budite odgovorni.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2020. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion