5.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

VODENJAK

Autor: Anđelka Subašić

Posao – vaši poslovni rezultati će značajno oscilirati a vase želje i ciljevi će se brzo i često mijenjati. Najviše se to odnosi na vas rođene 20.1-09.2. Disciplina će vam biti strani pojam, ali će kreativnosti biti na pretek. Najvažnije je da vam netko pomogne odabrati pravi put i usmjeriti vašu kreativnost u praktične svrhe. Novac možda nije najvažniji ali je potrebno voljeti ga i cijeniti jer je odraz vaših zalaganja, napora, ideja i novac je mjerilo tržišne vrijednosti.

Ljubav – kraćih ljubavnih avantura biti će dovoljno ali nakon svake od njih ostaje neugodan osjećaj. Vama koji ste u braku ne piše se dobro ako partnera uzimate zdravo za gotovo. Potrudite se da ne dođe do monotonije jer će vas iznenaditi drama.

Zdravlje – fizičko zdravlje ovisiti će o psihičkom (ne)zadovoljstvu. Kod napora i stresa javlja se hipohondrija i na maleni zdravstveni problem gledati ćete sa osjećajem straha.

PORUKA: Čovjek nije otok sam za sebe, trebate se družiti i dati vaš doprinos zajednici u kojoj živite.

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na poslovni horoskop za 2018. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion