5.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

JARAC

Autor: Anđelka Subašić

 

JARAC

POSAO – sav trud koji ste uložili u posao sada će vam se početi vraćati kao bolji status i kao bolji prihodi. To je jednako važno ako radite za poslodavca ili za sebe. Jarcima rođenima11-19.01. pojačane su ambicije. Osjećaju snagu za velike poslovne iskorake. Učinite ih. Prihvatite ponudu za promaknuće. Vama koji tražite posao pružiti će se prilika da prihvatite posao koji drugi ne žele raditi ili koji je povezan sa političkim svjetonazorom. Uvijek je dobro zapitati sebe ''što ja želim i koja je moja poslovna ambicija u životu, moja vizija sebe''? pravilan odgovor je onaj kod kojeg se pojavi osmijeh.

 LJUBAV – čini se da ste se ''dogovorili'' sa sobom kada je u pitanju ljubav. Tu nema problema niti velikih iznenađenja u 2021 godini. Samo se nekima od vas može dogoditi zaista velika promjena i to sa osobom koju već poznajete. Jedni će se odlučiti na zajednicu u punom smislu, dok će drugi odlučiti krenuti svatko svojim putem. Dio vas će obnoviti vezu sa bivšom ljubavi, jer ste u međuvremenu zaključili da je to jedina osoba u vašem životu sa kojom želite biti. Vi koji još tragate za ljubavnom vezom možete uspjeti samo ako se pokrenete.

ZDRAVLJE – u zadnje vrijeme niste se štedjeli pa je to ostavilo traga – umor je vidljiv na boji lica, koži, kosi. Vama najbolje odgovara točan raspored aktivnosti, obaveza, odmora i hrane. Kada se toga pridržavate jednostavno ste zdravi, osim povremene male hipohondrije.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2021. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion