3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

JARAC

Autor: Anđelka Subašić

 

JARAC

POSAO – na poslu često provedete više vremena nego sa obitelji, jer upravo obitelji želite osigurati udoban život. Sada imate priliku dobro balansirati vaše poslovne obaveze kako biste imali dovoljno vremena za privatni život. Prvo tromjesečje 2022 godine imate podršku Marsa za poslovnu inicijativu i prednost pred konkurencijom koju bez probleme možete pobijediti. Merkur vam daje podršku u administrativnim poslovima (dozvole, potvrde, potrebna dokumentacija), u komunikaciji sa ljudima, sa tržištem (reklamne poruke) i sa medijima. Venera će pomoći sa financijama ako investirate i sa dobrim prihodima od ulaganja ako ste u poduzetništvu ili boljom plaćom ako radite za druge. Ne budite skromni i samozatajni nego pokažite više samouvjerenosti i vaše ambicije za napredovanjem. Zaslužujete bolji posao, veću plaću, a odgovornost vam je dio karaktera.

LJUBAV – vi ste jedan od horoskopskih znakova koji će posvetiti puno vremena i energije svojoj ljubavi. Pristupate ozbiljno vašim emocijama. Svojim postupcima i izrazima uvijek ćete dati do znanja osobi da je iskreno volite i da upravo zato činite sve da joj to dokažete. Za vas ljubav nisu samo lijepe riječi nego je to prije svega briga za partnera, odanost ''u dobru i u zlu''. Ozbiljnu vezu ili brak započeti će Jarci rođeni 11-19.1, a jedan dio vas će okončati vezu ili brak koji više nisu uspjeli oporaviti i sačuvati. Slobodne osobe će već pri prvom upoznavanju iskreno reći što očekuju.    

SAVJET – ne zaboravite na radosne i vesele trenutke koji čine život lijepim. Pokažite vaš čarobni osmijeh svaki dan.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion