3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

STRIJELAC

Autor: Anđelka Subašić

 

STRIJELAC

POSAO – možete u poslu napredovati, malim koracima, ništa spektakularno ali je vrijedno truda. Osjećati ćete zadovoljstvo sa sobom i optimizam koji je neophodan za napredak. Kada budete u poslovnoj dilemi pomoć i savjet vam mogu pružiti članovi obitelji i dugogodišnji prijatelji. Ako ste u poduzetničkim vodama budite umjereni sa troškovima, kako biste bili bez problema. Moguće je ostvariti različite potpore i pogodnosti za privatni sektor. Zato se ne ustručavajte predati zahtjev. Isto se odnosi na povoljne poduzetničke kredite ili odgode ako vam budu potrebne.

LJUBAV – dok Neptun iz Riba poput opijata ili poput magle prikazuje ljubav kroz ružičaste naočale, vama Strijelcima rođenima 13-15.12 nije preporučljivo započinjati ljubavne veze prije nego saznate kakva je osoba koja vam se sviđa. Spomenuti planet svojim utjecajem čini osobu naivnom, neopreznom i povodljivom. Lako povjeruju neiskrenim zavodljivim riječima. Prijateljstvo će lako prijeći u romansu za vas koji ste slobodni duže vrijeme. Strijelci koji su u braku trebaju odoljeti iskušenjima koja se budu pojavljivala izvan kuće.

ZDRAVLJE – pripadate li u dio ljudi koji se teško odriču svojih zadovoljstava, tada ste skloni ignorirati svako upozorenje. Drugi dio vas se plaši i najblažeg simptoma, reagirajući sa strahom. Pravi put je negdje između, pa ga pronađite.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2021. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion