3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

STRIJELAC

Autor: Anđelka Subašić

 

STRIJELAC

POSAO – vas u prvoj polovici 2022 godine Jupiter čini ludo hrabrima i pretjerano optimističnima. Poslovni zanos je potreban i bez njega nema progresa, ali u tome zanosu mnogi važni detalji se previde ili ignoriraju. To je opasno u poslu jer ima loše financijske posljedice. Dakle, budite optimisti ali neka vam netko objektivno analizira sve činjenice i detalje. Vi to nećete sami moći. Neptun će vama koji ste rođeni 3-14.12. malo zamutiti sliku vašeg poslovnog smjera. Zato ćete biti u nedoumici i često će se netko usprotiviti vašoj odluci ili vašoj ideji. U periodu od sredine svibnja do kraja listopada moći ćete ostvariti puno toga i definirati točno vaše ciljeve. Tada se trebate maksimalno potruditi da vas zamijete na postojećem poslu ili da dobijete posao koji želite ili da pokrenete dodatni posao i povećate prihode. Trošenje vama također ide dobro i lako. Malo štednje do studenoga dalo bi vam osjećaj sigurnosti – pokušajte.

LJUBAV – ako se bavite glazbom tada u 2022 godini možete napisati najbolje ljubavne pjesme, jer biti će tu sreće i suza. Vama koji ste mladi i slobodni sve je dopušteno: budite zaljubljeni do neba, a ako počnete padati na zemlju tada uključite padobran ili zamijenite tu ljubav sa novom. Za sve vas koji ste u ozbiljnoj vezi i u braku neće biti lako odoljeti iskušenjima. Čeznete za uzbuđenjem i iskušenjima. Nedostatak nježnosti koji ćete osjećati nije isključivo ''krivica'' osobe sa kojom živite. Trebate biti iskreni sami sa sobom i preispitati svoj udio u emocionalnoj krizi. Romantičnim ponašanjem izrazite emocije. Nekima od vas biti će primamljivo potražiti utjehu izvan kuće, ali krajem godine će morati sve priznati i platiti cijenu sa ''kamatama''.

SAVJET – kada nešto krojimo moramo više puta mjeriti prije rezanja – to vrijedi i za vas u 2022 godini.

 

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion