1.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

ŠKORPION

Autor: Anđelka Subašić

ŠKORPION

POSAO – Jupiter i Saturn u vodenjaku malo će vam otežavati posao. Pokušajte uključiti i slušati vašu intuiciju kada morate donijeti važne poslovne odluke, jer biti će dosta iskušenja i morati ćete mijenjati planove. Za poslom koji ne uspijete dobiti nemojte žaliti jer nije dobar za vas i sigurno vas čeka nešto bolje. Taj pristup poslovnim problemima je efikasniji od frustracije. Važno je da ste realistični i da ste spremni na odricanja. Visoke prihode nemojte očekivati i bolje pazite na troškove. Dajte svoj maksimum i uspjeh će doći.

LJUBAV – vaš ljubavni život neće biti dosadan. Prolaziti ćete kroz različite faze: sreću, tugu, nadanje, kajanje, zaljubljivanje, odljubljivanje. Vi koji ste u dugoj vezi ili braku a probleme ste zanemarili, morate se suočiti sa posljedicama u 2021 godini i promijeniti nešto. Najprije mijenjajte vaše poimanje partnerskog odnosa. Ako ste slobodni i čeznete za ljubavnom vezom preporučuje se da izbjegavate komplicirane osobe koje vam već u početku nameću svoja pravila. Vaša ljubavna afirmacija 2021 – mlađe je slađe.

ZDRAVLJE – kada ste zadnji puta bili na sistematskom pregledu? Dajte učinite to, čim se okolnosti poprave u zdravstvu. A tko je najbolji čuvar vašeg zdravlja? Vi sami.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2021. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion