2.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

ŠKORPION

Autor: Anđelka Subašić

 

ŠKORPION

Pred vama je malo neobična godina. Nekada će se činiti da je dosadno i da ste na nekom dužem odmoru. Potom će biti perioda u kojima će se smjenjivati uzbuđenja i iznenađenja jedno za drugim. Poput naglog pljuska i grmljavine. Tada zatražite pomoć, ali morate učiniti neke nužne promjene.

Ljubav – teško će drugi pratiti vašu promjenu raspoloženja. Od nježnosti do egocentričnosti. Prekidi veze i pomirenja. Moguć je scenarij ''odbjegla nevjesta''. Potrebno je uvijek smiriti se a potom donijeti odluku. Ljubomora neće pomoći da bi se veza ili brak održali – baš suprotno.

Posao – cijele godine imati ćete dovoljno posla i obaveza a travanj i svibanj će biti najintenzivniji. Brzina i prepreke u poslu jako će vas umoriti pa je lako pogriješiti. Najbolji uspjeh i zadovoljstvo poslom imati će svi koji rade na području medicine, farmacije i pomorci. Najnapornije je poduzetnicima.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na poslovni horoskop za 2020. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion