2.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

VAGA

Autor: Anđelka Subašić

VAGA

POSAO – nakon teškog razdoblja dolazi lakši i ljepši poslovni period. Nove prilike, lijepe promjene, ugodniji međuljudski odnosi, kreativni radni zadaci – zar nije to dovoljno za vaš poslovni optimizam. Najvažnije je da vi budete aktivni u traženju posla ako ga nemate, u prihvaćanju ponuda kada se dogode, da napravite sve što je potrebno kako biste pokrenuli vašu kreativnost, naučili dodatne vještine, savladali sve tehničke novitete potrebne u današnjoj stvarnosti. Ako imate privatni posao tada promijenite vašu ponudu i radne navike.

LJUBAV – bez ljubavi se ne uživa u životu i sve ostalo nema potpuni smisao. Oženjene Vage proživjeti će lijepe trenutke sa svojom djecom, a oni parovi koji još nemaju dijete u 2021 će ugostiti prvu rodu. Roditelji će postati u većem broju Vage rođene 23.09-03.10. Slobodne Vagice će imati barem dvije veze u godini dana, a potom će odlučiti hoće li se ozbiljnije vezati ili će nastaviti svoju potragu za onom/onim pravim. U svakom slučaju neće nikome biti dosadno, pa dok traje traje.

ZDRAVLJE – čini se da morate malo sanirati vaše greške u prehrani i u odnosu prema zdravlju. Nije potrebna teška disciplina, ali red morate uvesti. Ne odgađajte već se odmah prihvatite posla.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2021. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion