6.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

VAGA

Autor: Anđelka Subašić

VAGA

POSAO -  lagano i ugodno do zacrtanog poslovnog cilja koračati ćete vi koji ste rođeni od 4-15.10. Vama će autoriteti dati podršku i dati vam priliku da dokažete vaše potencijale. To je svojevrsna nagrada za ono što ste u zadnjih dvije do tri godine radili i kako ste se odnosili prema poslu. Vi volite uvijek imati poslovne partnere, jer se tada osjećate sigurnije i više ste motivirani. U 2022 godini osobe koje dobro poznajete i sa kojima imate dobra poslovna iskustva, odličan su izbor za poslovno partnerstvo i blisku suradnju. Možete bez problema dobiti financijsku podršku za ideje i projekte. Umjerenost u ambicijama se zove realnost – tako se trebate ponašati u poslu. Napredovanje će donijeti dosta odgovornosti ali većina vas je sada spremna na za to. Velike ambicije za vas koji ste rođeni od 15-22.10. nisu ostvarive i nailaziti ćete na velike prepreke. To je znak da planirano trebate odgoditi nekoliko godina dok se ne stvore bolje prilike.

LJUBAV – da biste voljeli sebe i život vi uvijek trebate nekoga uz sebe, da se ogledate u očima i u srcu te osobe i da upotpunite sami sebe. Zato se često zaljubite u ljubav a ne u samu osobu. Vama koji ste mlađi od 30 godina predstoji ljubavna veza koja testira vašu zrelost i spremnost za ozbiljno partnerstvo. Dobro je da probate zajedno živjeti. Listopad 2022 godine je za sve Vage pravi festival zaljubljenosti i ljubavi. Iskoristite taj period maksimalno, bez obzira kojoj generaciji pripadate. Ljubav je potrebna i poticajna. Vama čija veza je u krizi biti će neophodno preispitati koliko volite sebe i da li vas je partner zasjenio. Kriza je prilika za novi početak, a dio vas će ipak morati prihvatiti kraj odnosa.

SAVJET – samo onaj tko cijeni i voli sebe može imati lijep i kvalitetan odnos sa drugima.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion