2.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

DJEVICA

Autor: Anđelka Subašić

DJEVICA

POSAO – pred vama je radno intenzivna godina. Ako radite za druge tada će se oni pobrinuti da vam osiguraju bolje uvjete rada i da vas nagrade za radišnost i lojalnost. Biti će to materijalna nagrada. Vi koji ste u poduzetničkom sektoru stvorili ste bez obzira na teškoće dobru bazu da vaš posao opstane i da se proširi. Samo se držite vlastitog pristupa poslu: radišnost, skromnost, praktičnost i prilagođavanje potrebama tržišta. Izbjegavajte poslovne odnose koji nisu potpuno definirani i u kojima vam se daju velika obećanja.

LJUBAV – koliko ste inače prizemljeni i osviješteni toliko ste u ljubavi nepraktični i nesvjesni vlastitih kvaliteta. Ne dozvolite da vas zavedu romantične priče iako si možete dopustiti koju od njih, ali povucite se čim se osjećate nesigurno. Paralelni odnosi nisu dobri za vas i zato ih izbjegavajte. Vi koji ste u dužoj vezi trebate napraviti dodatni korak sa kojim ćete nagraditi partnera i sebe za sreću koju si uzajamno pružate. Djevice koje plove bračnim vodama ostaju u mirnom moru, iako manji valovi mogu zapljusnuti u lipnju i srpnju, ali nisu opasni.

ZDRAVLJE – ako itko zna kako se zdravo hraniti to su većinom Djevice. Sklonost prirodno uzgojenom povrću i cjelovitim žitaricama, sa vrlo malo začina – odlična je za preventivu i održavanje vitke linije i fizičke energije.

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

 Za povratak na horoskop za 2021. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion