2.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

LAV

Autor: Anđelka Subašić

Posao – cijele godine je pametno izbjegavati investicije jer će biti riskantne ili vrlo slabog efekta, pogotovu ako ste rođeni 03-13.8. Radije se posvetite već uhodanome poslu. Prvih pet mjeseci biti će poslovno najbolje za sve koji su rođeni 14-22.8. Nove poslovne prilike, promjena posla ili napredovanje ili dobra ponuda iz inozemstva – dugo ste očekivali takvo nešto. Naporno ali uspješno biti će svima koji su rođeni 23.7-02.8.

Ljubav – nestabilne emocije i dramatične reakcije na sve ljubavne izazove biti će dio svakodnevice: sa vašim odabirom neće se složiti obitelj; neki od vas osjećati ćete se usamljeno i tužno; vama koji ste u braku vise energije i vremena će trebati za partnera.

Zdravlje – povremene tegobe mogu biti vrlo neugodne ali su prolaznog karaktera. Vi ćete ih sami izazvati sa neumjerenosti koja vam je tako svojstvena. Budite prijatelj vašem zdravlju.

PORUKA: Dramatičnost trebate iskazati kroz kreativnost, a velikodušnost samo prema najbižnjima.

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na poslovni horoskop za 2018. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion