6.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

LAV

Autor: Anđelka Subašić

LAV

 POSAO – shodno vašem poslovnom iskustvu u 2021 godini možete prihvatiti izazove ili promišljeno i strpljivo unaprijediti postojeću poslovnu situaciju. Neće biti jednostavno i često ćete imati situaciju ''uzmi ili ostavi''. Ovisi što trenutno imate za izgubiti. Ako ste bez posla svakako prihvatite prvu priliku, jer je izuzetno važno da ste poslovno aktivni, da stvarate prihode. Vi koji imate posao trebate se prilagoditi okolnostima, raditi po pravilima i biti skromniji u očekivanjima. Ako vam se nudi mirovina pametno ju je prihvatiti.

LJUBAV – većinu vas će odnos sa partnerom zaokupljati u najvećoj mjeri. Svaka vaša sebičnost će izazvati krizu sa neizvjesnim ishodom. Čini se da ipak morate staviti partnera u prvi plan. Oni Lavovi koji u zadnje dvije godine imaju probleme u braku ili vezi morati će donijeti odluke koje su odgađali. Vama koji ste slobodni i želite započeti vezu Jupiter pogoduje u nekoliko prilika od kojih trebate izabrati jednu. Neka izbor bude glamurozan – osoba sa kojom ćete se ponositi.

ZDRAVLJE – ako ste mlađi od 30 godina biti ćete vrlo energični. Vama koji ste u srednjoj i starijoj životnoj dobi potrebno je više odmora, piti više tekućine i biti veseli bez obzira na sve.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

Za povratak na horoskop za 2021. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion