2.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

RAK

Autor: Anđelka Subašić

RAK

POSAO – vama je najvažnije da se na poslu osjećate kao kod kuće ili da radite od kuće ili da razvijate obiteljski posao ili da radite u javnom sektoru u kojem osjećate sigurnost. Tražite li posao neka vam to bude smjernica, osim ako ste iznimno poduzetni i samostalni. Jako je važno da sa okruženjem u kojem radite imate ugodne odnose sa kolegama i da da budete ravnopravni. U 2022 godini vaši nadređeni (šefovi) biti će vam skloni i podržavati će vas na vrlo konkretan način, ali samo ako vi pokažete želju za napredovanjem i ambiciju u poslu. Zato ne budite skromni i usudite se napraviti barem jedan korak naprijed. Nešto više prepreka na putu ili straha od promjena imati će Rakovi rođeni 13-22.7. U 2022 godini najviše mogućnosti zarade za vas su u ugostiteljstvu, turizmu, ruralnoj proizvodnji (ulje, povrće, sokovi) i ribarstvu. Vi koji radite u javnom sektoru možete mirno uživati u poslu ili otići u mirovinu ako imate uvjete.

LJUBAV – većina od vas će uživati u postojećem partnerskom odnosu i obogatiti ga sa novim sadržajem: romantičnim izletima ili putovanjem u inozemstvo, a vama sa dužim bračnim stažem život će oplemeniti unučići, vjenčanja ili zaruke vaše djece. Prisjetiti ćete se vaše mladosti i biti sretni. Vama koji ste slobodni Jupiter omogućuje lijepe prilike za ljubavnu vezu koja nije samo prolazna avantura. Ta veza bi vrlo brzo postala ''ona prava'' i dala vam ono što vam treba: nježnost, pažnju, osjećaj sigurnosti i podrške i uklopila bi se u očekivanja vaše obitelji. Prihvatite je sa povjerenjem.

SAVJET – usudite se iskoračiti iz postojeće zone i proširite granice vašeg teritorija.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

 Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion