5.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

RAK

Autor: Anđelka Subašić

RAK  

Vama 2020 neće biti niti malo dosadna. Svi oko vas će se potruditi da se ne uspavate niti da se ulijenite. Uvijek neki izazov. Najzanimljivije će biti ako ste rođeni 13-21 srpnja. Fizički naporno za Rakove je od srpnja pa sve do kraja godine. Uvijek ćete morati brzo donositi odluke a vi ne volite takav stres.

Ljubav – puno je prigoda za pravu ljubavnu romantiku. Gotovo da ćete se ogledati u osobi koju budete željeli osvojiti. Zapravo, vi se ne trebate ni truditi jer će vas osvajati. Vama koji ste u dugoj vezi preporučuje se donijeti važnu odluku. Vama koji ste u braku ne preostaje drugo nego se prilagoditi suprugu ili supruzi.

Posao – ako ste nezaposleni tada doista morate biti vrlo aktivni u traženju posla i dobiti ćete ga. Nije to točno ono što želite ali je odlično za prvi korak i vratiti će vam se na najbolji način. Ako ste privatni poduzetnik/ca tada budite disciplinirani u izvršavanju obaveza. Možete dobiti financijsku potporu pa se potrudite.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

 Za povratak na poslovni horoskop za 2020. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion