1.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

BLIZANCI

Autor: Anđelka Subašić

BLIZANCI

POSAO – vi volite raditi istovremeno više poslova i aktivno sudjelovati u nizu poslovnih projekata. To često rasprši vašu energiju pa postanete nervozni ili površni. Prvih četiri mjeseca u 2022 godini Jupiter će vam postavljati cijeli niz poslovnih iznenađenja i izazova. Svaki od njih je drugačiji i morate odlučiti na osnovu logike a ne po emociji. Posebno pažljivi i oprezni trebate biti vi koji ste rođeni 21-31.05 i vi rođeni 12-20.6. Zavodljiva obećanja nije preporučljivo slušati. Vrlo intenzivan poslovni period počinje u drugoj polovici kolovoza i traje do kraja godine. Tada ćete vrlo intenzivno raditi i nećete imati odmora. Tko puno radi taj i griješi pa ne budite strogi prema vlastitim greškama. Vi ste odlični u dinamičnim poslovima prodaje i posredovanja i tu ćete imati izvrsne rezultate. Ako radite u domeni sporta tada ćete se isticati i moći ćete se pohvaliti uspjesima i pobjedama.

LJUBAV – vi koji prolazite krizu srednjih godine trebate znati da Neptun vam idealizira sliku potencijalnih ljubavi, a iz postojeće veze potiče vas na bijeg. Njegova je priroda da zamagljuje pravu sliku stvarnosti, a pa potom razočara. Zato u slučaju bježanja nemojte otići predaleko, jer ćete se prije ili kasnije vratiti. Ako ste mlađi od 25 godina tada je dobro da proživite izazove kako biste za dvije godine znali odabrati pravu osobu za vas. Najviše sreće i ljubavnih prilika imati ćete u lipnju i srpnju. Ako ste dugo u braku tada iskoristite svaku priliku da zajedno putujete.

SAVJET – U 2022 imajte pri ruci nekoliko ''pojaseva za spašavanje'' i dobar kompas.

 

 ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

 

 Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion