1.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

BIK

Autor: Anđelka Subašić

 

 

BIK

POSAO – volite planirati posao i raditi ono što vama donese najviše materijalne koristi. Ne volite iznenađenja niti brze odluke. Zato će vas planetarne konstelacije snažno ''prodrmati'' u 2021 godini. Morati ćete donositi brze odluke, bez puno kalkulacije, bez udobnosti i komocije. Ponekada će to izgledati kaotično i pritisak je prevelik. Ali to je jedini način da vam se posao razvija, da zaradite novac. Trebate iskoristiti prilike koje vam se pružaju jer se neće ponavljati. Uzmi ili ostavi - uzmi.

LJUBAV – vama koji ste rođeni 01-10.05. mogla bi se dogoditi ljubav, poput iznenadnog grmljavinskog pljuska. Niste je očekivali, niste se pripremili, a potpuno vas je preplavila. Život brzo prolazi, pun je različitih rizika, a zaljubljenost oboji svakodnevicu, pojača imunitet, probudi vas poput budilice. Avanture su vrijedne, poput krijesnica u ljetnoj noći. Sve je prolazno i zato treba uživati u ljubavi sada, dok ne prođe.

ZDRAVLJE – pripazite na prehranu. Vrijeme je da promijenite vaše navike i tako djelujete preventivno u korist vašeg zdravlja. Preporučuju vam se svakodnevno trenuci mira i tišine.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

 

Za povratak na horoskop za 2021. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion