6.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

BIK

Autor: Anđelka Subašić

 

 

BIK

POSAO – u poslu i u pristupu poslu potrebne su vam promjene. Neće biti moguće te promjene činiti postupno. Vaš ritam je sporiji od okolnosti. Vi želite promjene ali im se opirete. Jednostavno ćete morati ''zakoračiti'' u nepoznato. Ako to sami ne učinite tada ćete biti prinuđeni. Biti će lakše vama koji ste mlađi i koji ne robujete starim navikama. Stari poslovi koji su već uhodani jednostavno se neće moći realizirati na takav način. Važno je da ih završite ili da ih jednostavno otpišete. Veliki zaokret i progres će napraviti Bikovi rođeni od 01-10.5 ali pod uvjetom da su hrabri i brzi. Prepustite marketing mladima koji će svojim sasvim novim pristupom biti efikasni. U poslovnom partnerstvu za vas je u 2022 najvažnija ravnopravnost, ne pokušavajte dominirati i ne dozvolite drugima da vam određuju sva pravila. Najuspješniji poslovni period je ljeto – srpanj i kolovoz. Tome prilagodite vaše poslovne planove.

LJUBAV – ljubav je jako važan dio vašeg života. Bez ljubavi ste kao maslina bez ulja. Vama koji ste već duže vrijeme u braku rutina u odnosu postaje dosadna. Potrudite se promijeniti je, a najbolji način je da krenete od sebe: novi stil odijevanja i kompletan vizualni dojam, pokloni i znakovi pažnje za partnera, romantične geste. Vama koji ste slobodni potrebna je sada avantura sa osobom koja vas privlači sa izazovima – drugačija od vašeg ''tipa'' osobe. Ako vam se dogodi više takvih avantura budite sretni jer ćete iskustva biti dragocjena.

SAVJET – u 2022 godini slušajte druge, a ne eho vlastitih misli.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

 

Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion