6.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

OVAN

Autor: Anđelka Subašić

OVAN

POSAO – biti uvijek prvi na ''startu i na cilju'' najbolja je motivacijska poruka Ovna. Posao vam je važan ako donosi rezultate, koji nisu uvijek mjerljivi u novcu. Planeti su na vašoj strani i daju vam podršku u afirmaciji i napredovanju na poslu. Jako je važno kako se odnosite prema vašim suradnicima i prema ljudima i firmama čije usluge koristite. Možete vašim entuzijazmom potaknuti ih na izvrsne rezultate, ali bez pritiska i uz više razumijevanja za sporiji ritam koji imaju. Do travnja vam se preporučuje planiranje, pripreme i razmatranje vaših ideja i planova. Za sve to potreban je mir i razmišljanje. Od travnja pa sve do kraja listopada Ovnovi rođeni od 20-31.3. imaju priliku napraviti jedan od velikih korak u poslu: dobiti unapređenje, zaposliti se, promijeniti posao, pokrenuti vlastiti posao, natjecati se za financijske poticaje ili za nagrade. Svibanj i lipanj su najaktivniji i najproduktivniji mjeseci.

LJUBAV – za vas koji ste u braku Venera će u svibnju pogodovati za trudnoću (roditeljstvo), usvojenje djeteta, uživanje u kreativnim i sportskim interesima vašeg djeteta. Vama u ozbiljnoj vezi tada će zazvoniti alarm da organizirate jedno posebno, originalno vjenčanje. Slobodni ste? Eto prilike za ljubavnu vezu sa osobom sličnog temperamenta kao što je vaš. Uživajte zajedno u malim i velikim avanturama, u malim i velikim nadmetanjima u pokazivanju emocija i zanosa. Sve to ''upakirajte'' sa humorom, smijehom, iznenađenjima.

SAVJET – neka 2022 godina bude lijepi početak vašeg dvogodišnjeg sretnog perioda. Vi ste režiser vašeg filma.

 

ZA SVA OSOBNA PITANJA I DILEME NAZOVITE ME NA 060 607 607 RADNIM DANIMA OD 9-13 SATI ILI POŠALJITE E-MAIL  andelka@andelkasubasic.com

 

  Za povratak na horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion