3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

PROGRAMI OBRAZOVANJA

 Internet škola astrologije - tečaj izvrsnosti Anđelke Subašić
- individualan pristup
- učite shodno vašem vremenu i mogućnostima
- nije potrebno dolaziti na predavanja, dovoljna su povremene telefonske, Skype ili e-mail konzultacije
Zahtjevi: trebate imati vlastiti astrološki soaftware, minimalno predznanje iz astrologije.
Prednost programa: na kraju ste potpuno sposobni za samostalni posao astrološkog savjetnika.
Referenca je ime, znanje i iskustvo Anđelke Subašić potvrđeno u praksi. Preporuka na web stranici i mogućnost da radite kao moj suradnik ili partner (samo najbolji od vas).
Ocjene su od 1 do 5 za svaku lekciju (20 lekcija). Najmanje 20 horoskopa ćete obraditi u potpunosti za vrijeme tečaja. Za svaku lekciju potrebno je 40-50 sati rada. Završni ispit je pismeni i usmeni a obuhvaća astrološke tehnike i sposobnost interpretacije. Dobijete POTVDNICU.
Cijena škole ovisi o vašem predznanju pa se formira individualno, po ponudi.
Prijave i informacije na : andelka@andelkasubasic.com ili na tel ++385 98 257 056

Program POSLOVNA ASTROLOGIJA

Ov aj program je budućnost astrologije u Hrvatskoj i u susjednim nam zemljama. Sve više je poslovnih ljudi koji shvaćaju da su obrazovanost, stručnost i poduzetnost nedovoljni faktori u postizanju poslovnog uspjeha. Postoji još nešto, na njima neobjašnjivoj razini što utječe na uspjeh u poslu, karijeri i na položaj tvrtke na tržištu. Mnogi su kroz iskustvo shvatili da je jako važno ''biti na pravom mjestu u pravo vrijeme''. Kako to unaprijed znati? Također su mnogi iskustveno utvrdili da ulazak u partnerstvo može unaprijediti ali i unazaditi uspješnost - kako to unaprijed znati? Na ta najvažnija pitanja ima odgovor poslovna astrologija. Sa tim spoznajama posao postaje manje stresan, pružana nam više zadovoljstva i daje veći uspjeh. Mnoge velike svjetske kompanije uz svoje analitičare i savjetnike imaju poslovne astrologe: za financije, strategiju i ljudske resurse. 

U ovaj program obrazovanja mogu se uključiti iskusni astrolozi (znanje dokazuju testom i ispitom) i iskusni kadrovi iz područja ekonomije, financija, managementa i psihologije.

Informacije i predbilježbe na ++385 98 257 056 ili na e-mail: andelka@andelkasubasic.com

Program za zanimanje ASTROLOG
Program traje 2 školska semestra (125 sati) i još najmanje toliko rada kod kuće. Obuhvaća sljedeće nastavne cjeline: povijest astrologije, natalna psihološka astrologija, astrologija međuljudskih odnosa, mundana astrologija, predikcije u astrologiji, profesionalna etika. Nastava je organizirana u Rijeci i u Zagrebu. Ispiti se sastoje od seminarskog rada, pismenog i usmenog ispita.

Program za zanimanje ASTROLOG SAVJETNIK
Program traje dodatna 2 školska semestra, tjedno 5 sati učionične nastave (sveukupno 110 sati) i veliki broj sati samostalnog rada kod kuće na esejima, seminarima iz svake nastavne cjeline. Program obuhvaća sljedeće nastavne discipline: profesionalna etika, horarna astrologija, elekciona astrologija, medicinska astrologija, poslovna astrologija, mitologija i astrološka simbolika, astrologija malih tijela sunčevog sustava, astrologija i psihoterapija. Ispiti se sastoje od seminarskog rada, pismenog ispita i usmenog ispita. 

Dodatne informacije i predbilježbe na e-mail: andelka@andelkasubasic.com ili na tel. ++385 098 257 056.

Posebne obrazovne programe organiziramo po pojedinim cjelinama i segmentima. Na tim programima se svaka cjelina duboko obrađuje, ne samo teoretski, već prvenstveno s primjerima iz prakse.

 


 

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion