1.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

POSLOVNI HOROSKOP ZA 2012. g.

Autor: Anđelka Subašić

Još jedna uzbudljiva i neobična godina je pred svima nama. Markantan je raspored sporih planeta kada ''gledamo'' solarni sustav  sa Zemlje. Jupiter i Saturn su planete koje u svojem međuaspektu snažno utječu na ekonomiju. Njihov odnos u prva tri mjeseca ukazuje na nesigurnost u oporavak globalne ekonomije i nužnost za novim strategijama i pravcima. To je još jedan val problema sa financijama nekih država. Sa druge strane vidi se da postoji novac u naoko nevidljivim velikim kompanijama koje se bave rudama, u velikim bankarskim sustavima koje su vrlo likvidni, ali ne plasiraju svoj kapital zbog nesigurnosti u klijente.  

Napeti aspekat Urana sa Plutonom nagovještava velike probleme u prirodnim silama koje diktiraju jedan novi društveni poredak (nuklearne katastrofe, politički prevrati i kratki ali razorni sukobi i terorizam, elementarne napogode). Često će vladati panika i nesigurnost. Kao da neke okultne snage dominiraju a razum je bespomoćan. Zato se biznismenima preporučuje da više slušaju intuiciju i vlastiti unutarnji predosjećaj nego što su to do sada činili.

Druga polovica 2012 godine ugodnija je i daje prostora za napredovanje u globalnom i na pojedinačnom planu.

Gotovo svi znakovi zodijaka trebaju paziti kako raspolažu sa novcem. Nemojte ga brzo trošiti jer će prihodi biti vrlo neujednačeni i biti će perioda kada ćete sigurno biti bez novca. Promislite dva puta da li vam je doista u tome trenutku potrebno to što želite kupiti. Svi smo se već naučili da ne ulazimo lako u nove kredite, ali ima nešto u riječima jedne Vage: nadam se da će propasti banka u kojoj imam kredit.

Najlakše i najbolje će biti većini Vodenjaka. Iza njih na ljestvici slijede: Bik, Ribe, i Blizanci. Najviše će se na posao žaliti Ovnovi, Rakovi i Vage. Marljive Djevice će uživati u radu i neće podlijegati niti euforiji niti panici. Stabilni i sigurni u sebe biti će Jarci. Vrlo zadovoljni će biti Strijelci. Lavovi će se praviti sretniji nego što jesu, ali se neće moći hvaliti svojim uspjesima.

                                                                                         

Sve što čitate za znak vrijedi i za vas koji ste isti podznak.

 

 Za kompletan poslovni horoskop za 2012. g. po znakovima kliknite ovdje.

 

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion