3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

KNJIGA ''UZMITE SUDBINU U SVOJE RUKE''

TEL. ZA VAŠA PITANJA I DILEME: 060 607 607 radnim danima od 09-13h !             

 

PROMOCIJA KNJIGE ''UZMITE SUDBINU U SVOJE RUKE''

Knjiga ''Uzmite sudbinu u svoje ruke'' odlično je štivo za podizanje svijesti o sebi i svojim mogućnostima. Astrologija u kombinaciji sa psihologijom mogu se uspješno primjeniti u svakodnevnom životu. 

Evo dijelova tekstova iz knjige:

''Zatvorite oči. Život je tu, sada, na mjestu na kojem stojite. Riješite svoje sadašnje probleme kako biste mogli rješavati vaše buduće probleme. O budućnosti ne znate ništa. Možda o sadašnjosti malo znate, ali sadašnjost možete osjetiti.Težite ka odnosu, vezi, bogatstvu, karijeri – iz negativne motivacije: težite ka nečemu zato što ste usamljeni, povučeni, neshvaćeni, nesretni. Težite ka cilju iz pozitivne motivacije: želite se ostvariti, stvoriti sebi mogućnost da živite život kakav želite, zbog izazova, zato jer imate tako puno ljubavi za dati drugima, za podijeliti vlastite talente i iskustva. Nemojte se prepustiti sudbini. Nemojte biti žrtva okolnosti ili sudbine (tako to zovemo). Puno ljudi danas okrivljuje okolnosti/sudbinu i traži dokaze za svoju negativnu motivaciju. Takve osobe nam pokazuju koliko je sve frustrirajuće, besmisleno, negativno i teško. Sve ih blokira i ne mogu naprijed. Pozitivna motivacija nam uvijek pokazuje put prema naprijed, otvara nam sva vrata. Promijeniti motivaciju iz negativne u pozitivnu nije lako. Naša shvaćanja i način razmišljanja duboko su ukorijenjeni. Ali naravno da se to može promijeniti. Nije lako niti ide brzo, ali ipak se može. Put do cilja i razvoj su vrijedni truda, a ne samo cilj nije cilj sam po sebi. ''

''Odnos znaka i podznaka mogao bi se definirati na slijedeći način: znak govori zašto smo ovdje a podznak kako ćemo to ostvariti. Podznak govori kakvom energijom zračimo oko nas. S obzirom da podznak utječe na to kako se susrećemo sa životom on utječe i na naš fizički izgled, kao i na naš govor tijela. Tome u prilog govori činjenica da ako se znak i podznak jednog od roditelja i djeteta podudaraju tada dijete fizički sliči na tog roditelja. Podznak govori o okolnostima koje su nekoga pratile u djetinjstvu. Sunce u horoskopu (to je znak u kojem je netko rođen) opisuje naše unutarnje ja (ono što drugima ne dozvoljavamo da vide), vitalnost, ego, animus ili mušku stranu. Mjesec u horoskopu opisuje emocije, anima ili žensku osjećajnost. Podznak određuje kako gledamo na stvari.''

 ''Svatko od nas nosi duboko u sebi sva znanja potrebna za život. Moramo ih potražiti u sebi. To možemo učiniti samo ako se posvetimo sebi, ako definiramo svoje sadašnje stanje, osjećaje, misli, fizičku kondiciju, ako smo iskreni prema sebi. Ne možemo svaki dan ići kod psihologa ili astrologa. Možemo sebi pomoći tako da najprije definiramo energiju koju osjećamo u različitim tjelesnim, mentalnim i duhovnim stanjima. Planete nas gotovo uvijek unaprijed upozoravaju na njihovo djelovanje. Daju nam znakove bilo u obliku raspoloženja i najčešćih misli, u obliku osjećaja, u fizičkom obliku (polet, apetit, snaga, brzina ili pak umor, pospanost, udarimo se u prolazu, razbijemo nešto, brzopleti smo i sl). Zatim su simptomi sve jači i učestaliji. Ako je utjecaj prolaznog karaktera tada kratko traju: dan-dva i nestanu. Za duže utjecaj simptomi su snažniji i započinju sa mislima koje nas opsjedaju tjednima prije toga.''

Promocije knjige su održane u nekoliko gradova Hrvatske. Bile su to večeri druženja sa mojim najdražim prijateljima i gostima u atmosferi pozitivne energije, radosti i ljubavi. Hvala vam za prekrasne trenutke koje ću uvijek nositi u srcu i kažem vam – za to se je isplatilo napisati knjigu !

Veliku podršku i inspiraciju dali su mi Anamarija, Darko, Josipa, Višnja, Sunčica, Dolores, Sanja, Mirjana i Karin, a praktičnu kreativnost nesebično su mi dali Boris, Snježana, Šajeta, Zoran, Koraljka, Sandra, Dubravka, Siniša, Gordana, Nataša i Paola. Volim vas ! Tko uz takve prijatelje nebi bio sretani kreativan.

U knjigu sam udahnula dijelove znanja i umijeća iz astrologije i psihologije, ali i praktično iskustvo iz kontakata sa klijentima od kojih učim i sa kojima se razvijam. Hvala svima na povjerenju.

Ako u mojoj knjizi pronađete barem jednu rečenicu koja će vam pomoći, inspirirati vas ili vam se jednostavno svidjeti – tada sam ispunila moju misiju.

Ostaje mi želja i obaveza koju su spomenuli moji prijatelji na promocijama – napisati još koji nastavak.

Pročitajte knjigu i napišite mi vaše dojmove. Biti će mi dragocjeni.

Vaša,

Anđelka Subašić

 

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion