ON-LINE TEČAJ IZVRSNOSTI Andelke Subasic

  • individualan pristup
  • učite shodno vašem vremenu i mogućnostima
  • nije potrebno dolaziti na predavanja, dovoljne su povremene telefonske, Skype ili e-mail konzultacije

 

Zahtjevi: trebate imati vlastiti astrološki software, želju za učenjem i marljivost u izvršavanju obaveza.

 

Prednost programa: na kraju ste potpuno sposobni za samostalni posao astrološkog savjetnika.

 

Referenca je ime, znanje i iskustvo Andelke Subasic koje je potvrđeno u praksi. Preporuka na ovoj web stranici i mogućnost da radite kao suradnik/suradnica ili partner/partnerica (samo najbolji od vas).

 

Ocjene su od 1 do 5 za svaku lekciju (20 lekcija). Najmanje 20 horoskopa ćete obraditi u potpunosti za vrijeme tečaja. Ovisno o vašem potencijalu potrebno vam je 250 sati rada plus specijalni dodatak one grane ili tehnike koju želite dodatno usavršiti. Završni ispit je pismeni i usmeni a obuhvaća astrološke tehnike i sposobnost interpretacije. Dobijete POTVDNICU.

 

Cijena škole ovisi o vašem predznanju pa se formira individualno, po ponudi.

 

Informacije i prijave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

ON-LINE PROGRAM POSLOVNA ASTROLOGIJA Andelke Subasic

Ovaj program je aktualan uvijek, sada i u budućnosti astrologije.

 

Sve više je poslovnih ljudi koji shvaćaju da su obrazovanost, stručnost i poduzetnost nedovoljni faktori u postizanju poslovnog uspjeha. Postoji još nešto, na njima neobjašnjivoj razini što utječe na uspjeh u poslu, karijeri i na položaj tvrtke na tržištu. Mnogi su kroz iskustvo shvatili da je jako važno ''biti na pravom mjestu u pravo vrijeme''. Kako to unaprijed znati? Također su mnogi iskustveno utvrdili da ulazak u partnerstvo može unaprijediti ali i unazaditi uspješnost - kako to unaprijed znati? Na ta najvažnija pitanja ima odgovor poslovna astrologija. Sa tim spoznajama posao postaje manje stresan, pružana nam više zadovoljstva i daje veći uspjeh. Mnoge velike svjetske kompanije uz svoje analitičare i savjetnike imaju poslovne astrologe: za financije, strategiju i ljudske resurse.

 U ovaj program obrazovanja mogu se uključiti iskusni astrolozi (znanje dokazuju testom i ispitom) i iskusni kadrovi iz područja ekonomije, financija, managementa i psihologije.

 Informacije i prijave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Posebne obrazovne programe organiziramo po pojedinim cjelinama i segmentima. Na tim programima se svaka cjelina duboko obrađuje, ne samo teoretski, već prvenstveno s primjerima iz prakse.