1.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

VELIKI HOROSKOP PO ZNAKOVIMA ZA 2021..

 

HOROSKOP ZA 2021 G. by ANDELKA SUBASIC

 

 

OPĆENITO – kakva je 2021 godina svima nama

Gotovo da svi jedva čekaju da se 2020 godina završi. Sve nade su usmjerene u novi zvjezdani ''raspored'' koji bi nam svima olakšao neizvjesnost i uljepšao život.

Jupiter u Vodenjaku ima utjecaj na glazbu i glazbenike, na tehnološke inovacije, na korištenje tehnoloških alata u komunikaciji, putovanjima, studijima (učenjima), međunarodnim putovanjima (pogotovu u zračnom prometu). On potiče povezanost različitih nacija i kultura u istom cilju, potiče jedno jače zajedništvo i humanost.

Pod njegovim utjecajem osobe rođene u znaku Vodenjaka imaju dobre prilike za poboljšati svoj život i svoje odnose. Samo trebaju znati što žele i trebaju pokretati inicijativu. Olakšati će Jupiter i uljepšati život mnogim Vagama i Blizancima.

Saturn će jednom dijelu Vodenjaka ograničiti mogućnosti brzog napretka dok će nagraditi sa promaknućem one koji su svojim radom to zaslužili. Jednom dijelu Bikova će nametati stroge restrikcije i pravila.

Uran u Biku daje izazove svima koji su rođeni 25.4-04.05. i narušava njihovu komociju. Ali budi ih iz ''uspavanosti'' i rutine. Njima i nekim Škorpionima i Lavovima nužno je donijeti odluke ako ne žele da im te odluke ne nametne netko drugi. Drama je nepotrebna i ne pomaže, pa je izbjegavajte.

Neptun se poigrava sa maštom Riba rođenima od 11-19.03 i daje im beskrajne emocionalne plime i oseke. Zajedno sa dijelom Djevica, Blizanaca i Strijelaca proživljavati će promjene vlastite percepcije i zbunjenost.

Pluton još kontrolira dio Jaraca (rođenih 11-19.01) i potiče ih na psihološki rast, na samosvijest, na rješavanje zanemarenih problema. Pomoći će Pluton dijelu Bikova, nekim Djevicama, a otežati sa preprekama dijelu Ovnova, Rakova i Vaga koji bi forsirali prepreke i poduzeli rizike na vlastitu štetu.

Svi zajedno možemo očekivati nove okolnosti poput: kontrolirane ekonomije, kontroliranog ponašanja, ali i mnoga revolucionarna tehnička rješenja koja će stvoriti moderna tehnologija. Druga strana svake tehnološke revolucije je pobuna i reakcija na to novo. A reakcije će povremeno biti grube i nasilne.

Jednostavno se moramo prilagođavati novim tehnologijama, novim okolnostima i ''plivati niz rijeku''. Prigrlimo ono što nam može koristiti i što nam olakšava život.

Ekonomija u 2021 će jednostavno ''prelijevati'' financije. Mijenjaju se uloge pojedinih ekonomskih grana, dok jedni zatvaraju vrata drug ih otvaraju. Prednjače u razvoju: znanost, tehnologija, informatika, medicinska tehnologija i farmaceutska industrija, oporavlja se (zračni i vodeni) promet, razvijaju se još telekomunikacije, istraživanje svemira, ekologija (osobito zrak i voda). Klimatski gledano 2021 godina će biti hladnija, sa više kiše (i snijega).

Svima nama će neki mjeseci biti teški, stresni: siječanj-vrlo napet i za mnoge opasan, veljača-vrlo hladna, rujan – usporen, studeni – dosta nervoze napetosti.

Horoskop uvijek može biti jedan okvir za sve nas zajedno, u kojem se nalazi jedna dinamična slika. Prepoznati sebe kao maleni dio te slike može svatko od nas. Recimo to glazbenim rječnikom: planete kreiraju simfoniju a mi pojedinačno primamo fragmente melodije te simfonije.

Uvijek pročitajte više horoskopskih znakova: znak u kojem ste rođeni, znak u kojem je vaš podznak, znak u kojem je vaš mjesec. Odaberite one poticajne rečenice i primijenite ih u svojem životu, jer svatko je kovač svoje sreće.

 Odaberite, kliknite na željeni horoskopski znak i pročitajte horoskop za 2021. godinu.  OVAN              VAGA

 BIK                 ŠKORPION

 BLIZANAC       STRIJELAC

 RAK                 JARAC

 LAV                  VODENJAK


 DJEVICA            RIBE
 


 

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion