3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama
Arhiva vijesti

RADNI RITAM ! - 24.12.2020.

 

i Vaša pitanja, dileme -  jednostavno NAZOVITE! Tel: 060 607 607 & 060 635 635 060 571 571  (Radnim danima od 09.00 do 13.00h plus 17-19h)

Cijena poziva 6,99 kn/min iz fiksnih i 8,41 kn/min iz mobilnih mreža za broj 060 607 607, a cijena poziva za broj 060 571 571 iznosi 3,49 kn/min iz fiksnih i 4,78 kn/min iz mobilnih mreža. Operater: Ht d.d.,Savska 32, Zagreb, tel 08001234

    ZAHVALJUJEM SE ŠTO STE TU, HVALA ZA SVAKU VAŠU LIJEPU MISAO U SVIM GODINAMA IZA NAS. ŽELIM VAM I DALJE BITI NA USLUZI I UČINITI VAŠU STVARNOST LAKŠOM I LJEPŠOM. Vaša Anđelka Subašić

  Više kliknite na .... http://www.andelkasubasic.com/sadrzaj.php?id=18


 

DRUŠTVENE MREŽE - 24.12.2020.

Novi Youtube kanal:  Andelka Subasic Astrologer  VIDEO: 

https://www.youtube.com/channel/UCSuiDrZOlNeyauVWC_gzwzQ/videos

http://www.youtube.com/user/andelkasubasic  

 Klikni ''Pretplati me''- besplatno je. Ostavite u komentaru ispod videa vaš e-mail i dobijete POKLON knjigu pdf ''Uzmite sudbinu u svoje ruke''

Instagram:    https://www.instagram.com/andelkasubasic/    & https://www.instagram.com/andelkasubasic_astrologer/ 

Facebook: https://www.facebook.com/angie.subasic/ 

Telefonski kontakt: 098 257 056

E-mail: andelka@andelkasubasic.com


 

ZANIMLJIVO - 24.12.2020...

BRITANSKI GLAZBENIK STING by Andelka Subasic....

Pjevac Parnog valjka - AKI RAHIMOVSKI by Andelka Subasic...

- Supruga Donalda Trumpa MELANIA TRUMP by Andelka Subasic...

 - ZRINKO TUTIC by Andelka Subasic...

 - JUPITEROV 'PRELAZAK' U JARCA by Andelka Subasic....


 

VIŠE NA .... http://www.andelkasubasic.com/sadrzaj.php?id=18 

KNJIGA ''UZMITE SUDBINU U SVOJE RUKE'' - 24.12.2020.

PRILIKA ZA BESPLATNU KNJIGU U PDF formatu ''Uzmite sudbinu u svoje ruke''.  Dobijete je na vaš e-mail koji napišite u komentaru ispod videa na Youtube kanalu Andelka Subasic Astrologer.  https://www.youtube.com/channel/UCSuiDrZOlNeyauVWC_gzwzQ/videos

Knjiga Anđelke Subašić ''Uzmite sudbinu u svoje ruke'' odlično je štivo za podizanje svijesti o sebi i svojim mogućnostima. ''Zatvorite oči. Život je tu, sada, na mjestu na kojem stojite. Riješite svoje sadašnje probleme kako biste mogli rješavati vaše buduće probleme. O budućnosti ne znate ništa. Možda o sadašnjosti malo znate, ali sadašnjost možete osjetiti..... Nemojte se prepustiti sudbini. Nemojte biti žrtva okolnosti ili sudbine (tako to zovemo).''   KLIKNITE OVDJE


 

OKRENIMO NOVU STRANICU ! - 24.12.2020. .

Autorica: Anđelka Subašić

HVALA VAM NA SVAKOM TRENUTKU DO SADA ! ŽELIM VAM NEBO PREPUNO SRETNIH ZVIJEZDA, VATROMET LJUBAVI, RADOSTI, OBILJA. ŽELIM DA SMO SRETNI, ZDRAVI, LIJEPI I PUNI DOBROTE U 2021. GODINI !

Za detaljnije informacije o konzultacijama  i Internet školi - tečaju izvrsnosti :    KLIKNITE OVDJE
 

VELIKI HOROSKOP 2022 PO ZNAKOVIMA - 24.12.2020. .

VELIKI HOROSKOP ZA 2022 G. by ANDELKA SUBASIC 

Planeti koje utječu na socijalnu ulogu pojedinca su Jupiter i Saturn. Oni se u 2022 godini na ekliptici malo odmiču jedan od drugoga: Jupiter prolazi znakom Ribe i početnim stupnjevima Ovna, dok Saturn tranzitira Vodenjaka. Ribe i dio Ovnova imaju mogućnost osobnog razvoja, zaposlenja na željenom poslu, putovanja, obrazovanja, vjenčanja i ljubavnog partnerstva, ali i povećanog apetita (malo se udebljati).  Povoljan utjecaj osjećati će osim Riba, Rakovi i Škorpioni, a izazove i ''provokacije'' će osjećati Djevice, Strijelci i Blizanci. Saturn Vodenjacima ukazuje na odgovornost prema drugima i nužnost socijalizacije i prihvaćanja okvira i pravila. Za Lavove vrijede upozorenja, a Vagama i Blizancima će dati praktičnu kreativnost.

Uran tranzitira Bika. Omogućuje Bikovima da ostvare promjene koje su dugo odgađali ili se nisu usudili pokrenuti. Budi im svijest o univerzalnom, duhovnom i nekonvencionalnom, drugačijem. Energija je to koja se ne može kontrolirati i koja ne dozvoljava ''status quo''. Olakšati će promjene Jarcima i Djevicama. Iznenaditi će Škorpione i Vodenjake i prisiliti na promjene.

 Neptun je u znaku Riba. Uz podršku Jupiterovog prolaska kršćanska vjera i okupljanja će spojiti ljude u jednoj vrsti ekspanzije ljubavi i empatije za bližnje i za slabije. Opasnost su droge, alkohol, opijati, reakcije na lijekove, zagađene vode. Konfuziju čini dijelu Riba, Strijelaca i Blizanaca.

 Pluton još uvijek u Jarcu. Pokušava ojačati svijest o planiranju, preispitivanju, organizaciji, eliminirati strahove od prilagođavanja kod dijela Jaraca, Rakova, Vaga, Ovnova. Olakšati će Bikovima i Djevicama da lakše prihvate promjene.

Mars će najviše vremena biti u znaku Blizanci (od 20.kolovoza do kraja godine). On pogoduje Blizancima da uz vlastitu inicijativu postignu cilj. izaziva Strijelce i postavlja im prepreke. Ribama daje poletnost i borbenost. Djevicama daje odlučnost. ubrzava Vage i Vodenjake.

Brzi planeti koji nam kreiraju svakodnevicu: Merkur i Venera započinju godinu sa retrogradnim (usporenim) kretanjem. Merkur je retrogradan u siječnju, u svibnju, u rujnu i zadnjih dana prosinca. On daje priliku da se učimo na greškama u komunikaciji, da dajemo važnost sitnicama, da poštujemo dogovoreno vrijeme, da dovršimo što započnemo i da poboljšamo zaštitu uređaja koji nam svaki dan olakšavaju život. Venera je retrogradna u siječnju i to u znaku Jarca i poručuje kako se ljubav treba pokazati na praktičan način, kako je važno davati i primati u istom obimu i na isti način, kako ljubav i emocije trebamo uzimati ozbiljno a ne se poigravati sa njima, kako je važna kvaliteta i da ono što ne obiluje bojama može biti privlačno.

Kada sve to analitički sagledamo i posložimo mozaik, dobijemo sliku horoskopa po znakovima.

 

Za kompletan horoskop za 2022. g. po znakovima kliknite ovdje.


 

POSLOVNI SUBJEKTI - ANALIZE I PROJEKCIJE - 24.12.2020. .

U businessu se koristi specifično znanje analiza planetarnih ciklusa s ekonomskim analizama. Takve analize koriste se desetljećima kao tehnike predviđanja.

Ta zasebna vrsta analiza poznata je kao poslovna astrologija koja sukladno planetarnim ciklusima prepoznaje ekonomske cikluse. Koristi se za: određivanje pogodnog vremena, lokacije, potencijale i tržišne i administrativne okolnosti za konkretne investicije, poslovne odluke i poslovnu strategiju......VIŠE O POSLOVNOJ ASTROLOGIJI....  kliknite ovdje.


 

RETROGRADNE PLANETE - 24.12.2020. .

Autor: Anđelka Subašić

Retrogradno (usporeno) kretanje pojedinih planeta događa se kada je planet u ''zavoju'' ekliptike i prividno usporava (poput atletičara u vanjskoj stazi u zavoju kada se čini da sporije trči od onoga u unutarnjoj stazi). Utječe na procese oko nas i u nama, tako da se ponavljaju prilike koje smo propustili, problemi koje nismo riješili, preispitivanje onoga što nam je nejasno, upozorenja da smo nešto zanemarili itd. Nije to ugodno za naš ego, ali trebamo na to gledati sa zahvalnosti i poniznosti. Većini ljudi poznat je utjecaj retrogradnog Merkura na komunikacije, tehniku i tehnologiju, promet, brzinu i smjer kretanja, pismeno i usmeno izražavanje, prijenos vijesti i informacija, razumijevanje, mišljenje....

Što se sve može događati, što možemo očekivati, kako se ponašati, što osvijestiti i preduprijediti....?......kliknite i pročitajte ovdje.


 

ISKUSTVO U ASTROLOGIJI - 24.12.2020. .

Astrologinja Andelka Subasic počela je proučavati astrologiji 1994 godine, a profesionalno se bavi astrološkim savjetovanjem od 2000. Godinama bila suradnica najpoznatijih magazina i internet portala, gdje je objavljivala poslovne, mjesečne i tjedne astroprognoze. Također je odgovarala i na brojna privatna pitanja čitatelja.

Prva televizijska iskustva stjecala je u višegodišnjuoj suradnji sa RiTv kao urednica i voditeljica prve kontakt astrološke emisije "Zvijezde Znaju Sve" i talk-show ''U dušu''. Gostovala je gotovo na svim televizijskim kanalima za različite aktualne društvene teme .

Napisala je i objavila iznimno veliki broj tekstova za časopise, za internet portale, novinske članke, društveno politička i ekonomska predviđanja. 2010 objavila je knjigu ''Uzmite sudbinu u svoje ruke'' čiji naslov odražava njezin osobni i profesionalni stav o astrologiji kao ''alatu'' za bolje upravljanje vlastitim životom i poslom

.......KLIKNITE OVDJE.


 

HRVATSKA - EU - SLOVENIJA - 1.1.2009.

Autor: Anđelka Subašić

Astrološki gledano svaka skupina, savez, država ima svoj karakter. Europska unija osnovana je u vrijeme vladavine znaka Jarca. To pokazuje njezin jaki administrativni duh i aparat. Ona je stvorena da donosi pravila i da ih nameće članicama. Njezini kadrovi su prije svega administrativni operativci. Kreativnosti tu nema. Oni znaju i vole smišljati strategiju, ali su loši u provođenju. Vrlo su ekscentrični pojedinci i timski rad je neefikasan zbog različitih pogleda tih pojedinaca. Naglašen je nacionalizam i protežiranje. Članice nisu ravnopravne po utjecaju.........pročitajte cijeli tekst.


 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion