4.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

Vijesti

RADNI RITAM ! - 11.04.2020.

 

Što mi je činiti? Kako i kada riješiti problem?....JEDNOSTAVNO-NAZOVITE!

 OSOBNO RADIM NA 060 607 607 ili 060 635 635 .

KORONA KRIZA - NOVI BROJ SA NIŽOM TERIFOM 060 571 571

 (PON-PET od 09.00 do 13.00h plus 17-19h)

Cijena poziva 6,99 kn/min iz fiksnih i 8,41 kn/min iz mobilnih mreža za broj 060 607 607, a cijena poziva za broj 060 571 571 iznosi 3,49 kn/min iz fiksnih i 4,78 kn/min iz mobilnih mreža. Operater: Ht d.d.,Savska 32, Zagreb, tel 08001234

  iDRAGI PRIJATELJI, SIMPATIZERI POSLA KOJIM SE SA LJUBAVLJU BAVIM,  ZAHVALJUJEM SE ŠTO STE TU, HVALA ZA SVAKU VAŠU LIJEPU MISAO U SVIM GODINAMA IZA NAS. ŽELIM VAMA I DALJE BITI NA USLUZI I UČINITI VAŠU STVARNOST LAKŠOM I LJEPŠOM. Vaša Anđelka Subašić


  Više kliknite na .... http://www.andelkasubasic.com/sadrzaj.php?id=18


 

SADAŠNJOST - 11.04.2020.

VIDEO: http://www.youtube.com/user/andelkasubasic  

Novi Youtube kanal:  Andelka Subasic Astrologer : BESPLATNI BRZI TEČAJ ASTROLOGIJE . Pretplatite se-BESPLATNO je, ostavite u komentaru vaš e-mail i dobijete POKLON knjigu pdf ''Uzmite sudbinu u svoje ruke''

Instagram:   andelkasubasic_astrologer, andelkasubasic

Telefonski kontakt: 098 257 056

 

ELLEN DEGENERES - by Andelka Subasic  

 

 (10.06.2020.)....Opširnije:klikni ovdje


 

ZANIMLJIVO - 18.11.2017..

JUPITEROV 'PRELAZAK' U JARCA by Andelka Subasic

Jupiter je najveća planeta sunčevog sustava, promjera 143.000 km. Obiđe sunce za 11,86 godina. Njegova magnetska sila jača je 20.000 puta od zemljine i emitira radiovalove. Ima 15 satelita od kojih se Ganymedes, Callisto, Io i Europa mogu vidjeti sa običnim teleskopom sa zemlje.

U mitologiji Jupiter je bio otac i gospodar bogova, pobijedio je Titane, svrgnuo svojeg oca Saturna, dao Neptunu more, Plutonu (Hadu) pakao, a za sebe zadržao nebo i zemlju. U Grčkoj mitologiji je bio bog neba i grmljavine.
Imao je vrhovnu moć, zastrašujuću u svojoj veličini, no Jupiter ju je mudro, pravedno i dobronamjerno koristio. Mit govori i o tome da je pomagao ljudima i kada ga nisu prizivali, već je, neovisno o molitvama, promatrao s neba svoje podanike, ljude, smišljajući kako im može pomoći.
Bio je veličanstven u svom autoritetu isto koliko i pretjerano dostojanstven.

U astrologiji Jupiter predstavlja slobodnu volju, nadanja, rast, razvitak, prosuđivanje, vrednovanje, mudrost, filozofiju, moral, pravdu i entuzijazam, ekspanziju - intelektualnu i tjelesnu, religiju, literaturu, visoko obrazovanje.
On je galantan u materijalnom i duhovnom smislu, pa ga povezujemo sa srećom.
Negativne strane su mu licemjerje i dvoličnost, aljkavost, rasipništvo i loša sposobnost rasuđivanja.
Kada Jupiter prolazi kroz znak u kojem ste se rodili taj prolazak traje godinu dana i nakon toga još godinu dana osjećate rezultate ili posljedice vaših djelovanja.
On može donijeti napredak u karijeri pod vašom inicijativom, dati vam nove mogućnosti koje trebate iskoristiti. Pri tome se mora voditi računa o mjeri. Kada pišete molbu za posao trebate istaknuti svoje prednosti i sposobnosti ali nikako pretjerivati i hvalisati se. Budite ljubazni, optimistični i ne podcijenjujte sugovornika, već mu se obraćajte sa uvažavanjem i sa simpatijama. Autoriteti su vam u tom slučaju naklonjeni i uvažiti će vašu molbu i zahtjev te pomoći vam da napredujete i ostvarite boljitak.

Otvorite oči za nove mogućnosti i iskoristite ih.

Jupiter u Jarcu – daje najbolju kombinaciju optimizma i opreza. Nikada ne bježite od odgovornosti. Može se naporno raditi. Dobra je koncentracija. Uči se nešto novo polagano ali sigurno i trajno. Trebamo imati vrlo razuman odnos prema životu, a najviše se trebamo šaliti i smijati na vlastiti račun. Nemojte misliti da sve najbolje znate. Uvijek idite naprijed ali sa dozom opreza. Ponos imajte i kada ste gubitnik.


 

Više na .... http://www.andelkasubasic.com/sadrzaj.php?id=18 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion